Sollicitatietips | Partnerwinkels

Betaalmethoden


PayPal
 
PayPal (PayPal-rekening vereist)
 
Als je een account hebt bij PayPal, kun je gemakkelijk vooruitbetalen door middel van een bankoverschrijving vanaf je PayPal-rekening. Als je PayPal geen toestemming hebt gegeven voor automatische incasso, moet je ervoor zorgen dat je vooraf voldoende PayPal-tegoed hebt.
Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgestuurd naar PayPal.
Als het doorsturen niet werkt, kun je de waarde van de bestelling ook handmatig betalen aan ons PayPal-adres in je PayPal-account, onder vermelding van het bestelnummer.
Ons PayPal-adres is info@bauchemie24.de
 

Creditcard
 
Creditcard  
 
We ondersteunen betalingen met Visa, MasterCard en American Express kaarten. Dit klinkt misschien beperkt, maar het biedt een breed scala.
Zeker als je bedenkt dat we hierdoor ook een groot aantal co-branded kaarten ondersteunen.
 
Naast transacties via de hierboven vermelde kaarten, is het ook mogelijk om betalingen te doen met de volgende kaarten:
 
- Maestro (debetkaart van MasterCard)
- V-pay (Visa-debetkaart)
- Dankort (biedt ongeveer 97% dekking in Denemarken. Co-branded Visa)
- Postepay (populaire betaalmethode in Italië. Co-branded Visa / MasterCard)
- Cartes Bancaires (groot bereik in Frankrijk. Co-branded Visa)
- Nordea (Finse betaalmethode. Co-branded MasterCard)
 

Klarna - Smoooth betalingen
 
Klarna - Smoooth betalingen
 
Vooruitbetaling via Klarna Sofort - Eenvoudige en directe betaling (PIN + TAN)
Sofortüberweisung - Eenvoudige en directe betaling
 
Als je een online bankrekening hebt met PIN/TAN-procedure, kun je gemakkelijk betalen via Klarna Sofort vanaf je online bankrekening.
Alles wat je nodig hebt is je rekeningnummer, bankcode, PIN en TAN. De goederen worden verzonden na ontvangst van betaling.
 

Kopen op rekening via Klarna
Factuur (alleen voor particuliere klanten) - Eerst kopen, dan betalen
 
In samenwerking met Klarna AB(www.klarna.de), Sveavägen 46, Stockholm, Zweden, bieden wij aankoop op factuur aan als betalingsmogelijkheid.
Houd er rekening mee dat Klarna Factuur alleen beschikbaar is voor consumenten en dat de betaling in alle gevallen aan Klarna moet worden gedaan. Bovendien moeten het factuuradres en het afleveradres identiek zijn!
Als je op rekening bij Klarna koopt, ontvang je de goederen altijd als eerste en heb je altijd een betalingstermijn van 14 dagen.
De volledige voorwaarden voor kopen op rekening vind je hier: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/44359/de_de/invoice?fee=0.
 

Financiering via Klarna
Aankoop op afbetaling (alleen voor particuliere klanten) - Gemakkelijke betaling in termijnen
 
In samenwerking met Klarna AB(www.klarna.de), Sveavägen 46, Stockholm, Zweden, bieden we huurkoop aan als betalingsoptie.
Houd er rekening mee dat Klarna huurkoop alleen beschikbaar is voor consumenten en dat de betaling moet worden gedaan aan Klarna. Bovendien moeten het factuuradres en het afleveradres identiek zijn!
Met de financieringsservice van Klarna kun je je aankoop flexibel betalen in maandelijkse termijnen van minimaal 1/24 van het totaalbedrag (maar minimaal €6,95).
Klik hier voor meer informatie over kopen op afbetaling bij Klarna, waaronder de Algemene Voorwaarden en de Europese standaardinformatie voor consumentenkrediet: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/44359/de_de/account.
 

Vooruitbetaling via bankoverschrijving
 
Vooruitbetaling via bankoverschrijving
 

Maak het bedrag over op onze rekening onder vermelding van de klant en het ordernummer

  • IBAN: DE02 8005 3762 1894 0234 60 / BIC: NOLADE21HAL
  • Saalesparkasse / rekening: 189 402 3460 / BANKREKENING: 800 537 62

We verwerken je bestelling zodra we je betaling hebben ontvangen.

 

Aankoop op rekening tot € 750 Alleen voor geregistreerde en bevestigde gespecialiseerde bedrijven
 
Aankoop op rekening voor geregistreerde gespecialiseerde bedrijven (kredietcontrole)
 
Kopen op rekening is alleen mogelijk voor geregistreerde en bevestigde gespecialiseerde bedrijven met een Duits factuuradres. Naar de registratie.
De maximale bestelwaarde is 750,- € (incl.19% BTW). Bij aankoop op rekening vanaf € 750,01 nemen we contact met je op om de verdere procedure af te stemmen. Factuur en afleveradres moeten identiek zijn!
 
Maak het bedrag binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur (wordt uitgereikt op de dag van verzending) over op onze rekening, onder vermelding van de klant en het factuurnummer.
IBAN: DE02 8005 3762 1894 0234 60 / BIC: NOLADE21HAL
Saalesparkasse / account: 189 402 3460 / BLZ: 800 537 62

Als we vooruitbetalingen doen, bijvoorbeeld in het geval van een aankoop op rekening, kunnen we kredietwaardigheidsinformatie verkrijgen op basis van wiskundig-statistische procedures van de hieronder vermelde instanties om onze legitieme belangen te beschermen. Hiervoor geven we de persoonlijke gegevens die nodig zijn voor een kredietcontrole door aan deze instanties en gebruiken we de ontvangen informatie over de statistische waarschijnlijkheid van een betalingsachterstand voor een afgewogen beslissing over de toe te kennen betalingsoptie.

De kredietwaardigheidsinformatie kan waarschijnlijkheidswaarden (scorewaarden) bevatten die worden berekend op basis van wetenschappelijk erkende wiskundig-statistische procedures en bij de berekening waarvan onder andere adresgegevens worden meegenomen. Er wordt rekening gehouden met uw belangen die bescherming verdienen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen deze controle met werking voor de toekomst. Dit kan tot gevolg hebben dat wij u bepaalde betalingsmogelijkheden niet meer kunnen aanbieden.

mediafinanz AG
Witte breedte 5
49084 Osnabrück
www.mediafinanz.de

ApplePay
 
Apple betalen
 
Apple Pay is de betaalmethode van Apple.
Deze vorm van online overdracht is uitsluitend beschikbaar op Apple apparaten, bijv:
- Mac
- iPhone
- iPad
- Apple horloge
 

iDEAL - Voor onze Nederlandse klanten
 
iDEAL
 
iDEAL is een online betaalmethode die in 2005 werd gelanceerd en alleen in Nederland beschikbaar is.
Als onze Nederlandse klanten ervoor kiezen om via iDEAL te betalen, stuurt onze webwinkel ze direct door naar hun vertrouwde internetbankieromgeving.
Kopers zullen ons daar zeker betalen.
Dankzij de automatische overdracht van noodzakelijke gegevens door ons in het overschrijvingsformulier, is de iDEAL-betaling bijzonder tijdbesparend.
 
Welke banken ondersteunen iDEAL als betaalmethode?
 
Alleen Nederlandse klanten kunnen iDEAL gebruiken om hun online aankopen te betalen.
Verschillende Nederlandse banken ondersteunen deze betaalmethode:
- ABN AMRO
- ASN Bank
- broodje
- Commerciële banken
- ING
- Knab
- Rabobank
- RegioBank
- SNS Bank
- Triodos Bank
- Van Lanschot Bankiers
 

Bancontact - Voor onze Belgische klanten
 
Bancontact
 
Bancontact, voorheen bekend als Mister Cash, is een betaalmethode waarmee consumenten in België online overschrijvingen kunnen doen.
Halverwege de jaren tachtig fuseerden de bedrijven Bancontact en Mister Cash tot een betaalmethode.
Met meer dan 15 miljoen kaarthouders is Bancontact nu marktleider onder de aanbieders van elektronische betalingen in België.