Filter tonen

Houtverven en houtbeitsen voor bescherming en verzorging

Alle houtsoorten hebben regelmatig onderhoud nodig zodat je de voorwerpen en meubels die ervan gemaakt zijn zo lang mogelijk kunt gebruiken.
Hiervoor heb je de juiste middelen nodig die het hout voorzichtig beschermen tegen invloeden van buitenaf.
In onze bouwchemicaliënwinkel vind je daarom onder andere houtverven en houtbeitsen van het gerenommeerde merk Remmers. Meer informatie

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 57 in totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 57 in totaal

Houtverven en houtbeitsen voor buiten

Hout wordt overal toegepast. Vooral buiten is het echter belangrijk dat de houtverven en houtbeitsen niet alleen de glans behouden, maar ook beschermen tegen de weersomstandigheden die het hele jaar door voortdurend veranderen.
Hiervoor hebben we de ideale producten in ons assortiment en de perfecte partner in het bedrijf Remmers, omdat het merk altijd al voor kwaliteit heeft gestaan. Omdat we al onze goederen rechtstreeks bij de fabrikant kopen, kunnen we je verzekeren dat alleen de allerbeste producten in ons assortiment terechtkomen.
We weten wat onze klanten willen en we hanteren dezelfde kwaliteitsnormen ten opzichte van onze partners.

Holzfarben__Holzlasuren_verschönern_Ihr_Holz

Houtverven en houtbeitsen voor binnenshuis

Buiten is het enorm belangrijk dat alle objecten van beschermende houtverven en houtbeitsen worden voorzien en dat deze regelmatig worden vernieuwd.
Maar ook binnenshuis is een goede verzorging onontbeerlijk en daarom hebben we ook producten van het merk Remmers in ons assortiment die speciaal voor deze toepassing gemaakt zijn.
Vooral als het hout wordt gebruikt als plank voor steeds wisselende voorwerpen, is het ook erg gevoelig en verliest het snel zijn glans als het niet regelmatig wordt verzorgd.
Vlekken zijn ook moeilijker te verwijderen zonder een geschikte beschermlaag.

Houtverf en houtbeits onmisbaar voor onderhoud

Hoewel het assortiment onderhoudsproducten divers is, kun je niet de fout in gaan met de juiste houtverven en houtbeitsen. Gewoon met een kwast aanbrengen en het hout is ideaal beschermd. Bovendien bieden we je een eerlijke prijs-prestatieverhouding met hoge kwaliteit tegen goede prijzen.