Sollicitatietips | Partnerwinkels

Welk voegmiddel is geschikt voor ruimtes met veel verkeer?


Welk voegmiddel is geschikt voor ruimtes met veel verkeer?

 

 
 
weber.xerm 848 is een reactieharslijm en voegmiddel in één. Het combineert mechanische en chemische weerstand en wordt vooral gebruikt voor zwembaden en wellnessruimten, maar ook in laboratoria en keukens, binnen en buiten, en in permanente onderwaterruimten. Het product is ook geschikt voor het verlijmen en voegen van glasmozaïek. Met officieel testcertificaat volgens KSW.
 
weber.fug 878 is een 2-componenten bindmiddel van reactieve hars dat wordt gemengd met kwartszand en wordt gebruikt als voegmortel voor tegels en plaatbekledingen die bestand zijn tegen hoge chemische en mechanische belastingen.
 
weber.fug 873 de professionele voeg. Weber.fug 873 is bestand tegen hoge belastingen, bijv. door hogedrukreinigers (tot + 150°C en 100 bar) en heeft bovendien een verhoogde bestendigheid tegen zure reinigingsmiddelen. Universeel toepasbaar, bijv. op balkons en terrassen, werkplaatsen, koelhuizen, autowasstraten, opslag- en verkoopruimten of industriële en commerciële ruimten.
 
weber.fug 880 universeel toepasbare voegkit op siliconenbasis.
 
weber.fug 881 Neutraal uithardende, reukloze voegkit op siliconenbasis.
 
weber.fug 882 Voegkit op siliconenbasis voor permanente onderwaterruimten, zwembaden. Voldoet aan DVGW W270 en KSW aanbevelingen.
 
weber.fug 884 Primer voor absorberende ondergronden.
 
weber.fug 885 Primer voor niet-absorberende ondergronden.