Sollicitatietips | Partnerwinkels

Hoogwaardige bouwmaterialen van beko


beko afdichtingsmiddelen en bouwmaterialen voor professionals

Het bedrijf werd in 1996 opgericht in Monheim en heeft naam gemaakt met de ontwikkeling en productie van chemisch-technische producten. Je vindt hier een breed assortiment aan afdichtmiddelen, lijmen, deuvelverbindingen en afdichtingsschuimen voor hout en metaal. De hoogwaardige producten worden gebruikt in verschillende sectoren zoals houtbewerking, elektrische installatie, bouw, sanitair en autoverzorging. Bestel het juiste product voor uw project eenvoudig in de Bauchemie24 online shop.

Ontdek onze beko producten van hoge kwaliteit

Beko biedt je producten uit de houtbewerkings-, elektriciteits-, bouw- en sanitaire sector.

Dit zijn onze topproducten van het merk beko:

beko 2-K houtvuller

Beko houten spatel

beko PU power lijm

beko PU power lijm bij bauchemie24

beko SPEED-EX Het afbijtmiddel

beko SPEED-EX Het afbijtmiddel bij bauchemie24

beko speciale kit

beko Kamin-Dicht bij bauchemie24.de

 

 

>> TOON ALLE BEKO PRODUCTEN <<

Producten voor houtverwerking

In de houtbewerkingssector bieden we je een ruim assortiment producten voor het verzegelen, lijmen en reinigen van allerlei houtproducten. Met de Beko TecLine houtreiniger verwijder je bijzonder effectief vuil van houten oppervlakken op gevels en terrassen. De hoogwaardige groene coatingverwijderaar zorgt ook voor sprankelend schone gevels, want mos, algen en korstmossen worden effectief verwijderd. Het is ook geschikt voor gebruik op garagedeuren en andere deuren. Onze hoogwaardige lijmschuimen hechten op alle oppervlakken, inclusief hout. Andere producten zijn diverse PU-power lijmen, parketvoegkit en professionele schuurmatten voor professioneel werk.

Producten voor gebruik in de elektrische sector

Ontdek onze hoogwaardige producten voor de autosector uit de verschillende categorieën. Gebruik siliconenspray om sloten, scharnieren en deurafdichtingen van je voertuig te reinigen en te onderhouden. We bieden ook verschillende multifunctionele oliën die roest oplossen en corrosie voorkomen. Bij het leggen van kabels en andere elektrische installaties heb je installatieschuim nodig voor een snelle uitharding en verschillende afdichtings- en isolatietapes. Ontdek ook de hoogwaardige injectiemortel of de accessoireset voor PE-patronen.

beko producten voor de bouw

In de bouw heb je verschillende isolatiematerialen nodig om te voegen en te vullen. Je vindt alles wat je nodig hebt in onze online shop, van kleilijmvuller tot montageschuim. Het polyurethaan installatieschuim hardt snel uit en kan worden bepleisterd of overschilderd. Het wordt gebruikt voor het opschuimen van ramen, voegen of holle ruimten en kan ook worden gebruikt voor het afdichten van muren of daken. Het is ook verkrijgbaar in de brandwerende variant voor het afdichten en isoleren in ruimtes met speciale brandwerende eisen. Er zijn ook speciale brandwerende siliconen verkrijgbaar in de categorie bouw. Met dakisolatielijm van beko zorg je voor een perfecte isolatie van je woning. Het hoogwaardige schuim is na slechts 60 minuten volledig uitgehard. Andere belangrijke componenten zijn afdichtingstapes voor het creëren van winddichtheid buitenshuis of speciale afdichtingsmiddelen voor schoorstenen.

Betrouwbaar gebruik in de sanitairsector

Vind het juiste product voor de badkamer en het watergedeelte zoals verschillende effectieve afvoerreinigers van Beko. Met de sanitairreiniger concentraat verwijder je alle soorten vuil in een handomdraai. Kalkaanslag, vet en vuil behoren dus tot het verleden. Een ander pluspunt is de langdurige frisse geur. De sanitairreiniger van beko verwijdert water- en urineaanslag en zorgt voor een vlekkeloze reinheid. Ontdek ook de bijpassende microvezeldoekjes, sponzen en wasborstels voor een probleemloos reinigingsproces.

>> TOON ALLE BEKO PRODUCTEN <<