Sollicitatietips | Partnerwinkels

Bouwchemicaliën24. Zodat uw project slaagt.

Voor doe-het-zelvers, doe-het-zelvers en kleine ambachtelijke bedrijven. Lees hier waar we een beroep op doen om je te helpen het meeste uit je onderhoud, renovaties en opknapbeurten te halen.

Soms heb je zwembadverf nodig, soms schimmelverwijderaar, beitsen en houtafwerking, soms voegmateriaal, plakband of renovatiepleister. Wat je ook in gedachten hebt: Wij van Bauchemie24 zijn dé online marktplaats voor alles wat belangrijk is na de ruwbouw, kortom: bouwchemicaliën. Wij hebben uitsluitend merkproducten van gerenommeerde Duitse fabrikanten op voorraad, die wij ofwel rechtstreeks bij de fabrikant of bij de erkende bouwmaterialenhandel inkopen. Zo krijg je snel en uit één hand wat je nodig hebt om je huis, terras, garage-oprit, kelder en dergelijke op te knappen.

Onze missie: alle bouwchemicaliën die je nodig hebt voor je project bij één leverancier aanbieden. Altijd in de beste kwaliteit en snel leverbaar.

Feiten en cijfers

Sector: Handel in bouwmaterialen met de nadruk op bouwchemicaliën

Locatie: Halle (Saale), Saksen-Anhalt

Opgericht: 2012

Verkoopregio: Europa, maar vooral Duitsland en Oostenrijk

Werknemers: 7

Onze deskundige adviseurs

Adviseurs met een plan die graag meedenken. Gratis.

Als u niet wilt wachten op een adviseur bij de bouwmarkt of bouwmaterialenhandel, of als u de directe lijn naar een adviseur bij Amazon mist, is het gemakkelijker om uw doel te bereiken bij Bauchemie24. U bent altijd direct verbonden met een deskundige adviseur via live chat, telefoon, fax of e-mail. En als de adviseur je niet kan helpen, verbindt hij of zij je door met de juiste gespecialiseerde adviseur van een fabrikant. Op deze manier heb je altijd de juiste expert aan je zijde en kun je sneller inkopen en aan de slag met je project. Dit netwerken versterkt trouwens ook de gespecialiseerde adviseurs van de fabrikanten of de industrie - en zij helpen graag waar jouw producten nodig zijn: bij jou.

Vraag nu gratis advies aan

Onze visie is dat onze klanten nooit meer het verkeerde zullen kopen en dat repareren, onderhouden, opknappen en afdichten - kortom, het zelf doen - gemakkelijk voor ze zal zijn.

Onze producten

Van A voor waterdichtingsfolie tot Z voor zinkspray: altijd het juiste product.

De meeste bouwmarkten en verkopers van bouwmaterialen hebben slechts twee tot drie merken per productcategorie. Bij ons is dat anders. Wij bieden tientallen merken van tientallen fabrikanten per productcategorie. Met andere woorden: we hebben een even breed als diep assortiment. En dat heeft voordelen: Dankzij deze selectie krijg je altijd wat je nodig hebt, en uit één hand - wat wil je nog meer?

Onze merken

Beste merken, beste prijzen. Omdat kwaliteit het verschil maakt.

Je project zal op lange termijn het beste slagen als je werkt met duurzame kwaliteitsproducten. Daarom voeren we alleen kwaliteitsmerken. Op het gebied van bouwchemicaliën zijn dat Remmers, Maxit, Saint-Gobain Weber, Beko, Redstone en Novatic - om er maar een paar te noemen. En u weet: kwaliteit heeft zijn prijs. Maar we zouden geen online retailer zijn als we niet zouden streven naar de beste prijs-prestatieverhouding. Wat dat betreft: verwacht het beste of op zijn minst een zeer gunstige prijs bij Bauchemie 24. Op deze manier heb je een goed en tegelijkertijd zeer beschikbaar alternatief voor een bezoek aan de bouwmarkt. Want veel van de kwaliteitsmerken die wij voeren zijn niet verkrijgbaar in bouwmarkten.

Onze samenwerkingen

Wij ondersteunen de stationaire bouwmaterialenhandel - en maken deze niet kapot.

We betrekken de meeste van onze producten rechtstreeks van de fabrikanten. Maar veel dealers van stationaire bouwmaterialen zijn nu ook aan boord om Bauchemie24 te ondersteunen als totaalleverancier. En er zullen er in de toekomst nog meer volgen. Ons doel: landelijke samenwerking met bouwmaterialenhandelaren die rechtstreeks aan onze klanten leveren. Op deze manier versterken we de stationaire bouwmaterialenhandelaren door hen een extra en hoog omzetgevend verkoopkanaal te bieden en profiteren wij op onze beurt van hun logistiek, knowhow en voorraad. Kortom: win-win.

Ons verhaal

Toonaangevend in online handel in bouwmaterialen.

Het idee voor Bauchemie24 kwam bij Michael Koch, een geschoold zakenman en oprichter van deze online winkel, aan het begin van de jaren 2000. Hij werd ondersteund door Ingo Stöbe, een goede vriend en collega van het eerste uur. In die tijd was Michael Koch consultant in de bouwmaterialenhandel, e-commerce was net in opkomst en al snel zouden online winkels voor mode, meubels, reizen en dergelijke als paddenstoelen uit de grond schieten. Maar hoe zat het met bouwchemicaliën? Niemand leek geïnteresseerd in online zakendoen. Misschien omdat bouwchemicaliën niet zulke grote verkoopvolumes zouden opleveren? Of omdat er nog geen rolmodellen en best practices waren? Michael Koch wist wat mensen bezighield die huizen bouwen, hun garage, kelder of terras renoveren en daarom bouwchemicaliën nodig hebben vanuit zijn vorige werk als vastgoedadviseur. En toen was daar het idee om het gewoon uit te proberen en een magazijn vol bouwchemicaliën online aan te bieden. Dat was destijds een grote uitdaging, want op het gebied van logistiek en technologie was de maatschappij gewoon nog niet zo ver. Waar vond je bijvoorbeeld aanbieders van pakketdiensten die kleine, maar soms zeer zware pakketten bij de klant thuis afleverden? Hoe kon een regionale bouwmaterialenhandelaar zonder grote kapitaalachtergrond online doordringen tot München, Regensburg of Braunschweig? En hoe konden de stationaire bouwmaterialenhandelaren, die over heel Duitsland verspreid waren, überhaupt aan boord komen? Michael Koch dacht er niet lang over na, maar ging aan de slag. In 2012 richtte hij Bauchemie24 op, deed allerlei ervaringen op, leerde ervan, paste zich aan en bleef Bauchemie24 verder ontwikkelen. En dat is vandaag de dag nog steeds het geval.