Sollicitatietips | Partnerwinkels

Betonrenovatie op industriële vloeren


Betonrenovatie op industriële vloeren

 

Industriële vloeren staan bloot aan bijzondere mechanische belastingen. In het geval van beschadigde industriële vloeren moet de ondergrond zorgvuldig worden voorbehandeld voordat met de reparatiewerkzaamheden wordt begonnen. Oppervlaktevoorbereiding dient om beton of chape te verwijderen totdat deze geschikt is voor het permanent aanbrengen van een coating.
Afhankelijk van de vereiste laagdikte (10 tot 100 mm) zijn er twee geteste PCC droge mortels beschikbaar voor betonvervangingswerken. De vorming van beloopbare vloervoegen wordt uitgevoerd met een speciale voegkit.

 

De ondergrond moet schoon en draagkrachtig zijn en een goede grip hebben. De kleefkracht van de absorberende ondergrond moet 1,5 N/mm² zijn.

2. Voer vervolgens een geschikte voorbereiding van het substraat uit, zoals kogelstralen, frezen of waterstralen onder ultrahoge druk.

3. afgewerkt vloeroppervlak na voorbereiding van de ondergrond door stralen.

4. Werk de hechtbrug weber.rep 751 krachtig in de matvochtige voorbevochtigde ondergrond.

5. weber.rep 752 betonvervangende mortel, voor laagdiktes van 10 tot 40 mm, wordt aangebracht in de nog verse hechtspecie. Voor laagdiktes van 20 tot 100 mm is weber.rep 753 geschikt.

De betonvervangende mortel wordt dan verwijderd en verdicht.

7. afgewerkt vloeroppervlak, betonvervanger weber.rep 752 in verband voor laagdiktes van 10 - 40 mm.

8. de renovatie van de voegranden wordt uitgevoerd met epoxyharsmortel, bindmiddel en hechtbrug gemaakt van de 2-componenten universele bouwhars weber.tec 793.

9. het chemisch bestendige voegwerk wordt uitgevoerd met de elastische industriële voegweber.tec 977.

PRODUCTEN:

weber.rep 751
weber.rep 752
weber.rep 753
weber.tec 793