Sollicitatietips | Partnerwinkels

GftK mbH


 GftK mbH

GftK mbH - vdw bestratingsmortel voor elke belasting

 

Voor licht belaste bestrating tot mortels voor zware verkeersbelasting.

 

Sinds onze oprichting in 1971 zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige chemische producten voor de bouw voor alle soorten verkeersoppervlakken.

Als pionier in de ontwikkeling van innovatieve mortelsystemen op basis van epoxyhars (EP-mortels), zetten we al in 1985 een mijlpaal voor het eenvoudig, snel, goedkoop, milieuvriendelijk en duurzaam voegen van verharde oppervlakken met de marktintroductie van ons eerste EP-bestratingsvoegmiddel, vdw 800.

Vandaag de dag kunnen we, dankzij onze jarenlange ervaring en ontwikkelingswerk, onze klanten de juiste EP-mortel van de beste kwaliteit bieden voor vrijwel elke toepassing, en we streven ernaar onze leidende positie als probleemoplosser op dit gebied te consolideren door onze producten voortdurend verder te ontwikkelen.

Met de ontwikkeling van COLOROUT - de gekleurde coating voor verkeersoppervlakken met "ingebouwde slipweerstand" - bieden we sinds 1991 een systeemoplossing voor het duurzaam coaten van verkeersoppervlakken, die een belangrijke bijdrage levert aan de veiligheid van weggebruikers. Tot nu toe heeft COLOROUT zich al op meerdere duizenden vierkante meters verkeersoppervlak bewezen.

In de vestigingen in Rheinbach en Erfurt produceren we producten van topkwaliteit voor de hele Europese markt.

 

 

>> TOON ALLE GFTK PRODUCTEN <<

GftK mortel en mortelsystemen

Gesellschaft für technische Kunststoffe mbH, kortweg Gftk mbH, is een van de toonaangevende producenten van allerlei soorten voegmiddelen. Of het nu gaat om bestrating in de tuin met slechts lichte belasting of voor verkeersgebieden met zware belasting - GftK-mortelsystemen bieden de perfecte oplossing voor elke eis. En dat al meer dan 40 jaar. Het in 1971 opgerichte bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige chemische bouwproducten voor gebruik op verkeersoppervlakken. Vandaag de dag wordt dit gerealiseerd vanuit twee verschillende locaties, enerzijds het hoofdkantoor in Rheinbach en anderzijds in Erfurt.

Vanuit deze productielocaties worden de innovatieve mortels en systeemoplossingen van GftK geleverd aan de hele Europese regio, waarbij vooral de voegmiddelen op basis van epoxyhars en het COLOROUT-systeem voor het inkleuren van bestrating en asfalt in het oog springen. Naast deze twee producten vindt u in onze bauchemie24 online shop ook een ruim assortiment andere voegmiddelen en speciale mortels van GtfK.

Mortiersystemen van GftK

Ons uitgebreide assortiment GftK-producten is onderverdeeld in verschillende categorieën: Zo vindt u in onze goed gesorteerde shop waterdoorlatende bestratings- & plaatvoegmortels, waterdoorlatende cementspecies, beddingsmortels & hechtmortels, maar ook decoratieve speciale mortels, Flexfuge en voegversterkers, maar ook steenbeschermings- en steenverzorgingsproducten en de verkeersoppervlakcoating COLOROUT, praktisch gescheiden naar toepassingsgebied. Een van de klassieke GftK-mortels is duidelijk vdw 800. vdw 800 werd in 1985 ontwikkeld en is een van de 2-componentenoplossingen voor snel, duurzaam en voordelig voegen van bestrate oppervlakken met lichte verkeersbelasting. Het is bijzonder geschikt voor het voegen van natuursteen- en betonverhardingen, platen en klinkerverhardingen, bijvoorbeeld in voetgangersgebieden, terrassen, tuinpaden en garagetoegangen.

Naast alle mortelvarianten voor verschillende toepassings- en gebruiksgebieden kun je bij ons ook COLOROUT verkrijgen voor het langdurig coaten en markeren van verkeersoppervlakken. Onder de benamingen vdw 700, vdw 720 en vdw 780 kunt u een hoogwaardig coatingmiddel voor asfalt, het bijbehorende afdichtingsmiddel voor binnentoepassing en een speciale houten brugcoating verkrijgen die gebruikt kan worden op houten ondergronden, loopbruggen of zwembad- en vijveromgevingen. De coating heeft antislip en zeer slijtvaste eigenschappen en is bovendien emissievrij. Het is verkrijgbaar in de kleuren geel, groen, rood, blauw, grijs, zwart en transparant. Houd er rekening mee dat voor de duurzaamheid op lange termijn van vdw coatings aan bepaalde substraatvereisten moet worden voldaan. Meer informatie hierover vind je in onze artikelbeschrijving.

Goed uitgerust met GftK

GftK is een van de pioniers in de ontwikkeling van hoogwaardige mortelsystemen op basis van epoxyhars en is nu een gevestigde speler in de bouwchemicaliënindustrie. In het langetermijnperspectief hecht het bedrijf daarom belang aan:

  • de jarenlange ervaring in ontwikkelingswerk
  • de beschikbaarheid van geschikte mortels voor elke toepassing
  • de productie van hoogwaardige chemische producten voor de bouw
  • evenals voortdurende verdere ontwikkeling en onderzoek.

Met GftK mortel kunt u terugvallen op een gevestigd en veelgebruikt bouwmateriaal in de online shop van bauchemie24, dat wij direct bij u thuis of op uw bedrijf leveren - voordelig en snel. Let ook op onze kortingsacties voor particuliere klanten en professionele gebruikers.

>> TOON ALLE GFTK PRODUCTEN <<