Sollicitatietips | Partnerwinkels

maxit Baustoffwerke GmbH


 maxit Baustoffwerke GmbH

maxit Baustoffwerke GmbH - Bouwen is maxit

 
Sinds 1991 hebben we onafgebroken gewerkt aan ons succes vanuit de hoofdfabriek in Krölpa.
Vandaag de dag behoren in totaal vier bouwmaterialenfabrieken, de modernste gipsfabriek van Europa en een fabriek voor de productie van deegwaren tot maxit Baustoffwerke GmbH.

 

 

>> TOON ALLE MAXIT PRODUCTEN <<

Bouw beter met maxit bouwmaterialen

Sinds 1991 levert maxit Baustoffwerke mortel-, pleister-, beton- en estrikoplossingen voor ruwbouw, gevels, binnenafwerking en vloerontwerp aan de ambachtelijke en bouwsector. De producten van het bedrijf worden ook gebruikt in grootschalige projecten in de stedenbouw en civiele techniek en in de tuin- en landschapsarchitectuur. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot de eerste gipsfabriek die in 1870 in Krölpa werd opgericht. Hier is nog steeds het hoofdkantoor van het bedrijf gevestigd, waar naast een productiefaciliteit ook de volledige administratie is ondergebracht. Hier komen de draden van de andere vestigingen samen, waaronder de modernste gipsfabriek van Europa. Van hieruit worden bijvoorbeeld de vestigingen in Leupahn, Thörey en Dresden gecoördineerd. Daarom gaan bij maxit zowel de productie en opslag van bouwmaterialen als de permanente verdere ontwikkeling van materialen en het uitgebreide productassortiment hand in hand. Een reden te meer om u een grote keuze aan maxit bouwmaterialen in onze bauchemie24 online shop aan te bieden.

maxit bouwmaterialen en vloersystemen

In onze categorie maxit vloersystemen vind je alles wat je nodig hebt voor professionele vloerafwerking. Van primers over impregneringen, sealers en coatings tot epoxyharsmortels, vloervullers, egaliseermiddelen en verschillende soorten dekvloeren. Je vindt hier het juiste bouwmateriaal voor elk type vloerafwerking. Of het nu gaat om de afwerking van particuliere woningen of het coaten van industriële en designvloeren. Natuurlijk leveren we ook alle benodigde accessoires, zoals vloerondersteunend systeemweefsel of zelfklevende opbergstroken voor het afbakenen van werkoppervlakken. Je bent ook goed voorbereid op het latere onderhoud met onze producten voor nabehandeling of reparatie.

De verschillende afwerkvloeren van maxit vormen een speciaal aandachtspunt in ons assortiment. Bestel eenvoudig online de containers dunne dekvloer, lichte en egaliserende dekvloer, gietvloer, cementdekvloer of snelle dekvloer die je nodig hebt. Wij leveren de gewenste hoeveelheid bij je thuis of rechtstreeks op de bouwplaats. Voor particuliere klanten leveren we ook gratis vanaf een bestelwaarde van €100, en we bieden aantrekkelijke speciale voorwaarden voor gespecialiseerde bedrijven en commerciële klanten. Neem gewoon een kijkje op onze pagina 'Registreer als professionele klant' voor meer informatie. De goederen worden vervolgens door heel Europa verzonden met onze partners DHL, DPD of Cretschmar Cargo en Dachser. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met onze servicehotline - we geven je graag persoonlijk advies.

Bouwen met maxit

maxit is de fabrikant van bouwmaterialen voor veeleisende bouwers. Hier komen milieuvriendelijkheid en kwaliteit op de eerste plaats. Daarom wint, produceert, ontwikkelt en levert maxit eersteklas bouwmaterialen. Zo profiteer je lange tijd van een optimaal resultaat van je interieurwerken. De beste manier om hiervoor de basis te leggen is met een kwaliteitsvloer. Wij leveren de materialen die je daarvoor nodig hebt:

  • Geschikt voor elke behoefte
  • dun of dik gelaagd
  • Gietvloer als egalisatie of bijzonder snel beloopbaar
  • Sealers voor verschillende belastingsklassen
  • in een breed kleurengamma of met kleurenchips

Dit betekent dat niets een effectieve, hoogwaardige en milieubewuste interieurafwerking met een gezond bouwmateriaal in de weg staat.

>> TOON ALLE MAXIT PRODUCTEN <<