Sollicitatietips | Partnerwinkels

REMMERS BOUWMATERIALENTECHNOLOGIE: AL MEER DAN 60 JAAR BETROUWBAAR


Het bedrijf Remmers werd in 1949 opgericht door Bernhard Remmers en heeft zich in de loop der decennia voortdurend verder ontwikkeld. Remmers heeft nu vestigingen over de hele wereld en is gespecialiseerd in bouw- en vloerbescherming en diverse vernissen, van houtvernis tot industriële vernissen voor een aantal innovatieve oplossingen en toepassingen.

Dit zorgt ervoor dat Remmers altijd snel en landelijk bouwchemicaliën en houtverduurzamingsproducten kan leveren. Naast bouw- en houtverduurzaming is het bedrijf ook actief op het gebied van bodembescherming en monumentenzorg.

De andere gebieden waarop het bedrijf actief is, zijn bouw- en houtbescherming, bodembescherming en het behoud van historische monumenten.

De nu ongeveer 1.500 geschoolde werknemers van het bedrijf zijn hoog opgeleid in hun respectieve specialiteiten en dragen bij aan de enorme kwaliteit van de producten.

Remmers Gebouwbescherming

In onze bauchemie24 online shop vindt u daarom een grote keuze aan eersteklas Remmers producten en kunt u deze gemakkelijk bestellen - zodat uw gebouw van de vloer tot het dak optimaal beschermd is.

Een selectie van onze topproducten van het merk Remmers:

Remmers Epoxy Grondverf

Remmers Epoxy Grondverf

Remmers
Restauratiemortel

Remmers Restauratiemortel

Verwijderaars
Betonverwijderaar

Remmers Betonverwijderaar

Remmers Waterdicht maken van gebouwen

Remmers Waterdicht maken van gebouwen

Remmers Bouwchemicaliën en Bouwmaterialen

Remmers staat sinds 1949 voor hoogwaardige bouwchemicaliën en bouwmaterialentechnologie. Wat begon als een eenmanszaak met Bernhard Remmers groeide snel uit tot een internationaal actief, middelgroot familiebedrijf dat nu wereldwijd vestigingen heeft. Naast bouw- en houtverduurzaming is het bedrijf ook actief op het gebied van bodembescherming en monumentenzorg. In totaal werken meer dan 1400 medewerkers aan deze projecten in het hoofdkantoor in Löningen, Nedersaksen, en in de andere vestigingen in Duitsland en daarbuiten. Hiertoe behoren nog een productiefaciliteit in Bad Düben, een verkoop- en trainingscentrum in Heidelberg en verkoop- en handelsondernemingen in vele landen in Europa en daarbuiten.

Allround bescherming met Remmers bouwchemicaliën en houtverduurzamingsmiddel

Of het nu voor binnen of buiten is, voor vloerontwerp of dakafwerking, met Remmers bouwchemicaliën bent u op elk gebied goed geadviseerd. Daarom hebben wij de beste producten uit het portfolio van de fabrikant voor u verzameld in onze bauchemie24 online shop en stellen deze voor u beschikbaar. Je hebt de keuze uit verschillende categorieën op het gebied van houtbescherming, zoals houtveredeling binnen, houten ramen & deuren, houtbeschermingsglazuren buiten, bescherming & verzorging tuinhout, maar ook houtbescherming & houtrenovatie, houtvernissen & beitsen of industriële houtcoating. In dit brede assortiment producten, van eenvoudige glazuren voor de woonkamer tot industriële impregnaties, vindt u zeker het juiste product dat precies aan uw eisen voldoet.

Het tweede segment van Remmers Construction Chemicals omvat categorieën zoals afwerkingsverf voor binnen en buiten, bescherming en reparatie van gebouwen, vloersystemen en systemen voor tegelwerk. Hier vind je alles van epoxyharsen, egalisatiemiddelen en vloerkitten tot tegellijmen en voegmiddelen tot gevelbescherming en gekleurde lak en aflakverf, die je allemaal betrouwbaar helpen bij renovaties, nieuwbouw en uitbreidingen. En dat niet alleen, we bieden kortingen voor zowel particuliere klanten als professionele gebruikers op www.bouwchemie24.nl. Particuliere doe-het-zelvers profiteren bijvoorbeeld van een bestelwaarde van € 500. Gespecialiseerde bedrijven kunnen zich gratis registreren en krijgen zo ook korting op toekomstige bestellingen.

Comfortabel werken met Remmers Construction Chemicals

Remmer heeft meer dan 60 experts in dienst die zich intensief bezighouden met onderzoek naar innovatieve en milieuvriendelijke materialen en productsystemen voor het behoud van bouwmaterialen. Op deze manier kan de ondernemerscompetentie op de kerngebieden, waartoe in het bijzonder behoren, ook in de toekomst worden gehandhaafd:

  • Houtverduurzaming & houtafwerking
  • Vloerbescherming & vloercoating
  • Bescherming en reparatie van gebouwen

tellen. Ontdek het grote assortiment hoogwaardige Remmers bouwmaterialen in onze bauchemie24 online shop en laat ze gemakkelijk thuis, op de bouwplaats of direct bij uw bedrijf afleveren - zo bespaart u tijd en geld.