Sollicitatietips | Partnerwinkels

Schomburg - hoogwaardige producten voor het waterdicht maken en repareren van gebouwen


Schomburg hoogwaardige producten voor het waterdicht maken van gebouwen

De trend verschuift van sloop en nieuwbouw steeds meer terug naar renovatie, opknappen en moderniseren. In de online shop van bauchemie24 vindt u vele prachtige producten voor de permanente conservering van een gebouw. Bescherming tegen binnendringend vocht speelt hierbij een grote rol, net als het herstel van beschadigde plekken. Kom meer te weten over het bedrijf Schomburg en ontdek hoe hun producten je kunnen helpen bij het herstellen van je gebouwen!

De speciale kenmerken van het bedrijf Schomburg

Schomburg staat voor duurzame groei, eerlijkheid en integriteit. Het bedrijf kent zijn verantwoordelijkheid voor mens en milieu en werkt er voortdurend aan om de ontwikkeling en productie van zijn eigen producten zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Het bedrijf werd in 1937 opgericht in Detmold en kijkt terug op een lange en succesvolle geschiedenis. In het begin specialiseerde het bedrijf zich in bouwbeschermingsproducten en het waterdicht maken van gebouwen, en ook vandaag de dag ontwikkelt het met voortdurende innovaties producten die u helpen bestaande bouwconstructies te beschermen en te repareren.

Waterdicht maken van gebouwen, reparatie van het bouwweefsel en dergelijke: dit is wat de producten van Schomburg kunnen doen

Het Schomburg assortiment bij bauchemie24 is even praktisch als uitgebreid. Kom meer te weten over de verschillende toepassingsgebieden van de afzonderlijke artikelen!

Een selectie van onze topproducten van Schomburg

Schomburg Aquafin GebouwafdichtingSchomburg Aquafin Gebouwafdichting

Schomburg Esco-Fluat zoutbehandeling

Schomburg zoutbehandeling

Schomburg Bitumen Beschermlaag

Schomburg Bitumen Beschermlaag

Schomburg Fix snelmontagekitSchomburg montage cement

>> TOON ALLE SCHOMBURG PRODUCTEN <<

Giet- en kleefhars

Schomburg giet- en bindhars wordt gebruikt om krachtsluitende verbindingen van voegen en scheuren te maken. Het wordt voornamelijk gebruikt voor dekvloeren en beton, sluit holtes en repareert defecten. De giet- en hechthars is zelfs geschikt voor verwarmde dekvloeren. Het mag alleen niet worden gebruikt in statisch relevante gebieden.

Waterdicht maken van gebouwen

De snelle minerale bouwafdichting van Schomburg is multifunctioneel, zeer scheuroverbruggend en bestand tegen sulfaat en dooizout. Hij is duurzaam zonder voorstrijk vooraf en kan ook worden aangebracht op oude, stevig hechtende bitumenondergronden. Na een droogfase van ongeveer drie uur is de laag beloopbaar en bewerkbaar, zelfs regen kan geen kwaad.

Nabehandelingsmiddel

Het betonuithardingsmiddel van Schomburg kan worden gebruikt om de kwaliteit en duurzaamheid van een bestaand betonoppervlak aanzienlijk te verhogen. De vloeistof wordt gelijkmatig op het beton aangebracht met een geschikte sproeier. Idealiter wordt het oppervlak vooraf licht bevochtigd.

Zoutbehandeling

Schomburg zoutbehandeling wordt gebruikt om zouthoudend metselwerk te repareren. Chloriden en sulfaten worden omgezet in niet in water oplosbare verbindingen, zodat uitbloeiingen en schade door verzeping kunnen worden voorkomen.

Bitumen dikke coating

De Schomburg bitumen diklaag maakt naadloze, voegloze en scheuroverbruggende waterdichting mogelijk van bouwdelen die in contact staan met de grond. Dit omvat bijvoorbeeld keldermuren, vloerplaten, plafondoppervlakken en muurvoeten. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is daarom zo veelzijdig.

Bitumen beschermlaag

Heb je problemen met bodemvocht op beton, pleisterwerk of metselwerk? Gebruik de bitumen beschermlaag! Deze kan binnen en buiten worden gebruikt en kan ook worden gebruikt als primer voor de bitumen diklaag en Schomburg waterdichtingsmembranen.

Primer voor snelle hechting

Schomburg Schnellhaftgrund is een primer die vooral wordt gebruikt om de hechting te verbeteren. Dit is vooral voordelig op absorberende en niet-absorberende ondergronden als er keramische bekleding op moet worden gelegd. De primer voor snelle hechting kan echter ook worden gebruikt op oude - maar schone - tegelbekledingen. Het is gebruiksklaar, sneldrogend en oplosmiddelvrij. Bovendien kan het zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Snel uithardend cement

Het chloridevrije snelmontagekit wordt gebruikt voor het snel dichten van gaten en het vastzetten van bijvoorbeeld leuningen, pluggen en radiatoren. Het kan ook worden gebruikt voor snelle reparatiewerkzaamheden. Of het nu gaat om beton, kunst- of natuursteen, metselwerk, pleisterwerk of chape, binnen of buiten: geen enkel huishouden mag het zonder snelcement stellen!

Hoge kwaliteit tegen voordelige prijzen: Koop product van Schomburg bij bauchemie24

Of het nu gaat om het repareren van gebroken betonoppervlakken, het verbeteren van de kwaliteit en duurzaamheid van beton of een sneldrogende primer voor verdere werkzaamheden: In de online shop van bauchemie24 vindt u nuttige producten voor uw bouwprojecten. Bij de selectie van de verschillende merken hechten wij veel waarde aan de hoge kwaliteit van de geproduceerde bouwmaterialen en de respectievelijke productiemethoden. Bovendien hechten we veel waarde aan eerlijke prijzen. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat je lang tevreden blijft met de producten die je bij ons koopt! Voor ons hoort hier ook een uitzonderlijk goede service bij en de eis om je niet alleen te laten met je vragen.

Ben je een bouwproject aan het plannen en weet je niet hoeveel materiaal en accessoires je daarvoor nodig hebt? Neem contact op met de deskundige medewerkers van bauchemie24 voordat je een bestelling plaatst en profiteer van uitgebreid advies. Zodat u daarna niet lang op uw levering hoeft te wachten, geven wij alles voor een snelle en veilige verzending direct naar uw huis!

>> TOON ALLE SCHOMBURG PRODUCTEN <<