Sollicitatietips | Partnerwinkels

Saint-Gobain Weber - Hiermee bouwen


Saint-Gobain Weber GmbH

Architecten, planners en vakmensen zijn natuurlijk bekend met Saint-Gobain Weber. Het bedrijf produceert al ongeveer 100 jaar hoogwaardige chemische producten voor de bouw. Het assortiment van de fabrikant omvat materialen en accessoires voor pleister- en gevelwerk, thermische isolatie, bouwbescherming en het leggen van vloeren en tegels. Weber heeft ook speciale expertise verworven in de renovatie van historische gebouwen. Pleister- en waterdichtingssystemen op natuurlijke basis en andere Weber bouwmaterialen zijn hier populair vanwege hun hoge kwaliteit en effect. Maar ook doe-het-zelvers die professionele resultaten willen bereiken bij het inrichten of renoveren van hun badkamer, gevel of vloerconstructie doen er goed aan de producten van dit bedrijf te gebruiken.

Hoge kwaliteit door ervaring

Saint-Gobain Weber werd in de jaren 1920 in Frankrijk opgericht onder de naam Weber-Broutin. In Parijs specialiseerden de oprichters zich aanvankelijk in de productie van gevelpleister op basis van gips en kalk. Sinds 1996 maakt het bedrijf deel uit van de Saint-Gobain Groep. Door andere fabrikanten over te nemen en te fuseren met andere groepen bedrijven, heeft Weber haar productassortiment gestaag kunnen uitbreiden. Vandaag de dag kunnen gebruikers kiezen uit een breed assortiment producten voor de bouw en renovatie, van dekvloeren tot minerale pleisters. Sinds 1999 verkoopt het bedrijf zijn hoogwaardige werkmaterialen ook op de Duitse markt en door de overname van de maxit Group werd het een van de toonaangevende leveranciers in het hele land.

Populaire toepassingsgebieden voor Saint-Gobain Weber bouwmaterialen

Tegelinstallatie

Weber.xerm 844 - 2-componenten afdichtings-, ontkoppelings- en lijmsysteem

Weber lijm

In de badkamer, in de keuken of in de woonkamer: wie tegels of natuursteen legt, neemt veel tijd bij de keuze. Keramiek of graniet, licht of donker, grote platen of mozaïek - het zorgvuldig gekozen materiaal kan alleen zijn volledige effect ontwikkelen met de juiste installatiesystemen. Weber bouwmaterialen voor tegelinstallatie bieden voor elke toepassing de juiste optie, van lijm tot voegmiddel. Met de primers, dampbruggen en voorstrijkharsen van Weber creëert u effectieve hechtbruggen. Hoogwaardige vloeregalisatiemiddelen en dekvloeren voor binnen en buiten zijn beschikbaar voor de productie en reparatie van vloeren. Flexibele afdichtingsslurries en afdichtingsfolies maken het mogelijk om gebouwen permanent af te dichten.

Weber tegellijmen zijn meer dan alleen het leggen van mortel. Speciale lijmen zijn ook geschikt voor betegelde ruimtes zoals zwembaden die permanent onder water staan. Voor het voegen biedt Weber voegmiddel, flexibel voegmiddel, smal voegmiddel en voegmiddel met kristaleffect. De juiste gereedschappen en accessoires voor de installatiesystemen ronden het assortiment tegelproducten af.

Pleisterwerk en gevel

Experts weten het: Pleisterwerk is niet alleen de decoratieve afwerking van de gevel, maar beschermt het bouwweefsel ook effectief tegen weersinvloeden. Bepaalde afwerkpleisters voorkomen algenvorming op de gevel en zuiver minerale restauratiepleisters kunnen vochtig metselwerk duurzaam herstellen. Met de samengestelde systemen voor thermische isolatie op de gevel van Saint-Gobain Weber is de energetische modernisering van oude gebouwen succesvol. De pleisters voor plafonds en wanden van de fabrikant helpen ook om het binnenklimaat binnenshuis te verbeteren. Het assortiment Weber bouwmaterialen voor pleisterwerk en gevels strekt zich uit van minerale basis- en afwerkingspleisters tot renovatiepleisters en gevelverven. Bij veel van de minerale afwerkpleisters zijn verschillende pleisterstructuren mogelijk, zodat een individuele structuur kan worden gecreëerd. Met de pasteuze afwerkpleisters biedt Saint-Gobain Weber ook een verscheidenheid aan kleuren en structuren. De weerbestendige gevelverven zijn verkrijgbaar in verschillende versies: op basis van silicaat, kalk, dispersie en siliconenhars. De afzonderlijke pleister- en gevelsystemen zijn op elkaar gebaseerd en garanderen u de beste gevelbescherming.

Saint-Gobain Weber producten bij Bauchemie24

Weber Water Barrier Pleister

Weber Water Barrier Pleister

Bij Bauchemie24 hebben we een grote selectie samengesteld van de populairste Saint-Gobain Weber producten voor elke toepassing. Wilt u een badkamer betegelen? Dan vind je hier de juiste bouwmaterialen, zoals voegmiddel, hechtprimer en natuurlijk Weber tegellijm. Ook andere vloerinstallaties zijn mogelijk met de producten van het bedrijf. Speciale lijmen voor linoleum, textiel, PVC en parket zorgen hier voor een duurzame vloerinstallatie.

Voor werkzaamheden aan de gevel van een huis raden we zonder voorbehoud de geschikte pleisters en verven van Weber aan. Poriebasispleisters, waterkerende pleisters en fijne pleisters zijn geschikt voor de renovatie van oud metselwerk en gevels en voor een voorbereidende behandeling van nieuwbouw. Speciale coatings dichten gebouwen op betrouwbare wijze af, vooral in de basis in contact met de grond. Duurzame gevelverven bieden extra bescherming voor de buitenste huid van het gebouw. Op het gebied van accessoires kunt u bij Bauchemie24 ook professionele producten van Weber krijgen, van afdichtingstapes tot kozijnsproeiers. Als u geïnteresseerd bent in een speciaal product van de fabrikant, leveren wij u op aanvraag ook graag het gehele assortiment Weber bouwmaterialen!

>> TOON ALLE WEBER PRODUCTEN <<