Producten voor de wegenbouw

Wegenbouwproducten en wegenbouw

Dit is de enige manier om bijvoorbeeld wegdekken betrouwbaar af te dichten en ze de duurzaamheid te geven die ze nodig hebben vanwege de permanente belasting door overeenkomstig gebruik en het weer. In onze bauchemie24 online shop vindt u alle wegenbouwproducten van hoogwaardige fabrikanten zoals Bornit die u nodig heeft om asfaltoppervlakken te repareren of te renoveren. Neem gewoon een kijkje in de verschillende categorieën en bestel het gewenste materiaal eenvoudig online. Vanaf een bestelwaarde van 250 euro profiteert u van onze gratis verzendservice. Bovendien ontvangen zowel particuliere klanten als geregistreerde vakbedrijven individuele kortingen en aanbiedingen in onze online shop.

INDIVIDUELE KORTINGEN
voor particuliere klanten

Neem nu contact op en vraag een individuele offerte aan voor jouw project:

*uitgezonderd op reeds gereduceerde artikelen

SPECIALE AANBIEDING
voor geregistreerde
Gespecialiseerde bedrijven mogelijkNu registreren
&
Verzeker je van speciale kortingen!

Potting compounds en bitumenemulsies

Warm voegmiddel en koud voegmiddel en primer en asfaltprimer worden altijd gebruikt wanneer voegen of scheuren in de asfaltdeklaag moeten worden afgedicht. Warm voegmiddel kan voor dit doel worden verwarmd en aangebracht met een voegblik. Koude voegmiddelen daarentegen krijgen hun dichtheid en flexibiliteit door een speciale 2-componenten voegkit. Ze worden vooral gebruikt voor horizontale dilatatievoegen en voor aansluitvoegen op metaal.

De basis voor hot grout is, net als de aangeboden bitumenemulsies, een hoog aandeel waterondoorlatende, polymeergemodificeerde bitumen. Dit wordt in wisselende verhoudingen ook gebruikt in de bitumenemulsies voor scheur- en randafdichting of in de oplosmiddelhoudende bitumenprimer, die geschikt is voor het primen van bijvoorbeeld kelderisolatie.

Wegenbouwproducten voor alle toepassingen

Wegenbouw met voegband en reparatieasfalt

Voegtapes zorgen voor een schone verdeling van asfalt en maken de verbinding met verschillende materialen mogelijk, zoals steen, beton of metaal. Door hun elastische, smeltbare eigenschappen kunnen de tapes uitstekend worden verwerkt en maken ze de vorming van schone hoeken en randen mogelijk, die tegelijkertijd de best mogelijke vochtisolatie hebben. Dit betekent dat zelfs het dieper gelegen asfaltbindmiddel en de funderingslaag vrij blijven van vocht en vorst.

Als reparaties aan het asfaltoppervlak nodig zijn, biedt reparatieasfalt goede mogelijkheden voor snelle en eenvoudige reparaties. Naast koud mengasfalt en reactief koudasfalt kun je in onze winkel ook warm aangebracht mastiekasfalt verkrijgen als reparatiemateriaal, dat bijzonder geschikt is voor het dichten van kuilen en vorstschade.

Wegenbouwproducten voor amateurs en professionals

Of het nu voor uw eigen oprit is of voor het volgende grote project van uw bedrijf: in onze online shop bauchemie24 vindt iedereen precies de wegenbouwproducten die hij nodig heeft. Als u meer gedetailleerde informatie over onze producten wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze hotline. Wij beantwoorden graag al uw vragen over ons assortiment. Als u al een beslissing hebt genomen, hoeft u alleen maar uw bestelling te betalen met een van de vele betaalmethoden en wij sturen de gewenste wegenbouwproducten direct naar uw huis of bedrijf.