Sollicitatietips | Partnerwinkels

Ilka-Chemie GmbH


Ilka-Chemie GmbH 

ILKA®-Chemie is een wereldwijd actieve, Duitse fabrikant van speciale reinigingsmiddelen

met klantenservice, productie en ontwikkeling in Öhringen.

 
Sinds 1964 is dat zo, altijd rekening houdend met strenge ecologische en economische eisen,
in de belangrijkste sectoren zoals bouwbescherming, industrie, gastronomie en de auto-industrie.
Filosofie:
 • concentraten met hoge opbrengst - geen water met kleurstof
 • Eersteklas middelen voor reiniging, bescherming en verzorging
 • beste advies, want alleen het beste is goed genoeg
 • Bespaar op verpakkings-, transport- en energiekosten metconcentraten
 • Topresultaten dankzij toepassingsgerelateerde dosering
 • Klanten die ons aanbevelen
 • Mensen en het milieu duurzaam beschermen
ILKA® wordt beschermd door octrooien en heeft ongeveer 70 speciale producten en een landelijke service.
en netwerk van deskundige adviseurs op de markt. ILKA® onderzoekt, ontwikkelt en produceert milieuvriendelijke oppervlaktechemie.
Al in 1983 werden hun producten geregistreerd bij het Federaal Milieuagentschap in overeenstemming met de Detergentenwet § 9.
 
ILKA®-Chemie staat in voor de hoge kwaliteit van zijn producten. Het laat ze voortdurend testen, inspecteren en goedkeuren door onafhankelijke instituten.
 

>> TOON ALLE ILKA PRODUCTEN <<

ILKA Schoonmaakbedrijven en Industriële Reinigers

ILKA-Chemie produceert hoogwaardige speciale reinigingsmiddelen en distribueert ze wereldwijd. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Öhringen in Baden-Württemberg, werd in 1964 opgericht in Stuttgart en produceert sindsdien reinigingsmiddelen die voldoen aan strenge ecologische en economische eisen. Kort na de Duitse hereniging werd een andere vestiging opgericht in Halle (Saale), die tot op de dag van vandaag de nieuwe deelstaten bedient. De veelzijdige reinigingsconcentraten en onderhoudsproducten worden voornamelijk gebruikt op het gebied van bouwbescherming, industrie, gastronomie en de automobielsector, bijvoorbeeld door een groot aantal grote Duitse bedrijven.

Het merk ILKA is octrooibeschermd en omvat ongeveer 70 speciale producten die op elk gebied voor perfecte hygiëne zorgen. Bovendien biedt het bedrijf een klantgerichte service en een netwerk van deskundige adviseurs die beschikbaar zijn om vragen over het productassortiment te beantwoorden. Vooral op het gebied van de verzorging van commerciële gebouwen worden de door de fabrikant aangeboden vakseminars graag aanvaard. In onze bauchemie24 online shop vindt u een divers assortiment ILKA reinigingsmiddelen.

Een brede waaier aan mogelijkheden: Efficiënt reinigen met ILKA

Het portfolio van ILKA omvat een breed scala aan reinigingsmiddelen en cleaners die je eenvoudig kunt aanschaffen bij Bauchemie24. Ontdek de diverse mogelijkheden van buiten- en binnenreiniging, bijvoorbeeld in de speciale reinigingscategorieën steen- en gevelreiniger, impregneermiddelen en steenversterkers, graffitiverwijderaar en graffitibescherming of voor aluminium, poedercoatings en metalen gevels. Zo krijg je optimale reinigingsresultaten buiten en op elk oppervlak. Het maakt niet uit of je steen, vloeren of gevels reinigt, ILKA biedt voor zelfs de meest hardnekkige vervuiling een probleemoplosser die voor een schoon resultaat zorgt.

De tweede kernactiviteit van ILKA is interieurreiniging. Hier worden oplossingen geboden voor zowel commerciële schoonmaakbedrijven als voor particuliere gebruikers. Ontdek bijvoorbeeld de onderhouds- en reinigingsproducten voor vloeren (zoals de Planofix complete reiniger) en textielbekleding, of krachtige sanitair-, basis- en onderhoudsreinigers voor natte ruimtes en toiletten. Een speciaal gebied in deze context zijn zeker de desinfecterende reinigers met een antibacteriële werking, die afhankelijk van de uitvoering ook kunnen worden gebruikt om bacteriën en schimmels te elimineren. Een bijzonder hardnekkig gebied op het gebied van interieurreiniging is zeker de reiniging in industriële installaties of van productielijnen en machines. Hiervoor biedt ILKA speciale industriële reinigers die ook bijzonder zware vervuiling, bijvoorbeeld met olie of vet, verwijderen.

Met ILKA blijft alles schoon

ILKA ontwikkelt innovatieve reinigingsconcentraten en speciale producten waarmee je elk oppervlak snel en goed kunt reinigen. Essentieel hierbij is het zelfbeeld van het bedrijf, dat is gebaseerd op de volgende richtlijnen:

 • concentraten met hoge opbrengst, zonder overbodige kleurstoffen
 • uitstekend middel voor reiniging, bescherming en verzorging
 • Professionele service en advies
 • Bespaar op verpakkings-, transport- en energiekosten door toepassingsgerelateerde doseerhoeveelheden
 • Zorgvuldig omgaan met mens en milieu

In onze bauchemie24 online shop vind je een groot deel van de ILKA producten samengesteld en kun je ze gemakkelijk via het internet kopen. Let ook op onze speciale voorwaarden voor particuliere kopers en handelaren.

>> TOON ALLE ILKA PRODUCTEN <<