Filter tonen

Speciale reinigers: Bestrijding van vervuiling

De online vakhandel voor professionele chemische producten voor de bouw Bauchemie24.de levert niet alleen producten voor de wegenbouw en tegelwerk. Wij bieden ook een breed assortiment renovatie- en reinigingsproducten. Het maakt niet uit of u een bedrijf of particulier bent: wij bieden u voor elke soort vervuiling de juiste speciaalreiniger - in goede kwaliteit, snel geleverd en met de beste prijs-kwaliteitverhouding! Lees meer

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 234 totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 234 totaal

SYCOFIX - de universele speciaalreiniger

SYCOFIX Universal Special Cleaner is een afbijtmiddel voor oplosmiddelen. Je kunt het gebruiken om lijmresten te verwijderen, bijvoorbeeld na het verwijderen van vloeren of tegels, maar ook om oliën, vetten, vernissen en verven te verwijderen. Het kan gebruikt worden op alle ongevoelige oppervlakken zoals hout, glas, steen, metselwerk, metaal en keramiek. Gereedschap en borstels kunnen er ook mee gereinigd worden. Het voordeel: de oplossing is klaar voor gebruik en hoeft niet gemengd te worden.

Toepassing van de reinigingsmiddelen

Afhankelijk van het reinigingsmiddel moeten verschillende toepassingsinstructies worden gevolgd. De gebruikelijke speciale reinigers kunnen onverdund met een borstel op de vervuilde plek worden aangebracht. Na een inwerktijd kan de plek met water worden afgespoeld of kunnen de lijmresten met een spatel worden verwijderd. Vuil gereedschap kan in een glas met de oplossing worden gelegd en na het weken gewoon worden afgespoeld. De procedure is anders voor reinigingsmiddelen die eerst moeten worden verdund. Een voorbeeld hiervan is beko TecLine Premium Cleaner voor cementresten en korsten. Afhankelijk van de mate van vervuiling voeg je een bepaalde hoeveelheid water toe. De exacte gebruiksinstructies vindt u altijd op de productetiketten. U kunt zich ook inlezen op de betreffende artikelpagina hier op bauchemie24.de of contact met ons opnemen als u vragen hebt. Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat de speciale reiniger geschikt is voor de te behandelen materialen en deze niet beschadigt.

Koop hoogwaardige speciale reinigers bij bauchemie24.de

Schimmelstop, glasreiniger of groene aanslagverwijderaar: bij bauchemie24.de vind je voor elke toepassing de juiste vuilverwijderaar. Ook voor roest, verstopte leidingen en korstmos hebben wij het juiste middel! Je profiteert van lage prijzen, regelmatige kortingsacties en speciale prijzen en goede service, want wij willen dat je tevreden bent! Daarom bieden we flexibele betaalmethoden, lage verzendkosten en snelle verzending. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment!