Houtbescherming

Onze producten

PCI Carrafug - Natuursteen voegmiddel - 5kg
PCI Carrafug - Natuursteen voegmiddel - 5kg
Prijs vanaf: € 39,66
Incl. 21% btw, excl. verzendkosten
Categorie: Voegwerk
KRAUTOLZILICAAT FIXATIEF | transparant
KRAUTOL SILIKAT FIXATIV | transparant
Prijs vanaf: € 21,05
Incl. 21% btw, excl. verzendkosten
Categorie: Grondverf & Voorbereiding
weber.floor 4880 - Contactlijm - 7.5kg
weber.floor 4880 - Contactlijm - 7.5kg
€ 182,36
Incl. 21% btw, excl. verzendkosten
Categorie: Lijmen

Houtverduurzamingsverven voor duurzame houtbescherming

Hout is een grondstof die vooral in de bouw, maar ook door particulieren veel wordt gebruikt en daarom is regelmatig onderhoud onmisbaar.
Er zijn verschillende producten voor de bescherming van hout die je kunt vinden in onze bouwchemicaliënwinkel. Van houtbeschermingsverven tot vernissen en coatings, je vindt er alles wat je nodig hebt voor een duurzame bescherming van hout.

INDIVIDUELE KORTINGEN
voor particuliere klanten

Neem nu contact op en vraag een individuele offerte aan voor jouw project:

*uitgezonderd op reeds gereduceerde artikelen

SPECIALE AANBIEDING
voor geregistreerde
Gespecialiseerde bedrijven mogelijkNu registreren
&
Verzeker je van speciale kortingen!

Verschillende soorten houtverduurzaming

Wanneer dingen van hout, zoals meubels, vaak worden gebruikt, is het belangrijk dat ze regelmatig worden onderhouden. Er is echter niet één universele oplossing voor alle soorten hout, maar verschillende opties die je kunt toepassen.
Hiervoor hebben we een gevarieerde selectie houtbeschermingsverven, lakken en houtcoatings van de beste merken voor je samengesteld. Deze zijn eenvoudig en snel aan te brengen.
Voor houtbeschermingsverven en glazuren gebruik je gewoon een kwast om de bescherming aan te brengen. Je kunt kiezen uit kleuren voor binnen en buiten.

Produkte_fuer_den_Holzschutz_bestellen

Houtbescherming in onze winkel

Bij het renoveren van hout is regelmatig aanbrengen en vernieuwen voordelig. Toch zijn onze producten duurzaam en beschermen ze het hout langdurig, zelfs onder sterke externe omstandigheden.
Dit hebben we te danken aan de hoge kwaliteit van onze producten. Al onze partners worden zorgvuldig geselecteerd en hebben zich bewezen in hun vakgebied, zodat we alleen de allerbeste producten aan onze klanten kunnen aanbieden.
Terwijl houtbeschermingsverven hun eigen kleur hebben, zijn vernissen transparant en dienen ze alleen om het hout te beschermen. Ze worden uiteindelijk aangebracht nadat de verf is opgedroogd en vormen een extra beschermlaag.

Onmisbare houtbescherming

Als je graag met hout werkt of veel spullen van dit materiaal bezit, moet je weten dat goed onderhoud met de juiste producten essentieel is.
Dit voorkomt niet alleen dat de meubels hun glans verliezen, maar zorgt er ook voor dat je er nog lang van kunt genieten.