Filter tonen

Smeermiddelen en smeermiddelen

Smering / Reiniging / Zinkspray
Boor- en snijolie / Perslucht en koudspray

Smeermiddelen zijn essentieel voor de werking van machines en apparatuur. Alleen met optimaal gesmeerde en geoliede mechanica kunnen ze probleemloos en langdurig worden gebruikt. Slijtage, corrosie en overmatige wrijving worden zo vermeden. Meer informatie

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 62 totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 62 totaal

Bovendien wordt het binnendringen van vocht in het betreffende systeem voorkomen, wat de enige manier is om een langdurige, slijtagearme en veilige werking van uw systeem te garanderen. Om dit permanent te kunnen garanderen, hebben we in onze bauchemie24 online shop een grote verscheidenheid aan smeermiddelen en smeermiddelen verzameld, die u kunt gebruiken voor het smeren, reinigen en onderhouden van mechanische onderdelen. Ontdek ons brede assortiment aan hoogwaardig vet, sprayvet, universele olie, siliconenspray en snelle roestverwijderaar, evenals vele andere praktische hulpmiddelen voor het dagelijkse werk.

Smeermiddelen op as

Zeer effectieve smeermiddelen als spray

Het aanbrengen van smeermiddelen en vet kan behoorlijk lastig zijn, afhankelijk van de locatie. Als machineonderdelen moeilijk toegankelijk zijn of als de ruimte beperkt is, wordt de zorg voor en het onderhoud van gevoelige mechanische onderdelen een echte uitdaging. De enige remedie hier zijn oliën en sproeivetten die bijzonder goede kruip- en glij-eigenschappen hebben. Multifunctionele oliën met extreem fijne verstuivers zijn ook geschikt.

Deze kunnen ook worden gebruikt voor fijnmechanische apparaten en maken zowel een nauwkeurige toepassing als een goede dosering van het smeermiddel mogelijk. Zo kunnen bijvoorbeeld de bewegende delen van wapens, sloten en horloges gemakkelijk gesmeerd en tegelijkertijd geconserveerd worden. In onze shop vind je het juiste smeermiddel voor bijna elk toepassingsgebied.

Eersteklas smeermiddelen van beko

Met de beco TecLine hebben we een breed portfolio aan verschillende smeermiddelen, corrosiewerende middelen, zink en perslucht- en koudesprays. Een klassieker uit dit segment is bijvoorbeeld beco TecLine B10 Universal Oil, die als universele multifunctionele olie conventionele penetratieoliën vervangt. Het biedt ook langdurige corrosiebescherming en kan gebruikt worden als reinigingsmiddel, roestverwijderaar en contactspray. Het heeft een bijzonder goede viscositeit en met zijn goede kruipeigenschappen verdringt het op betrouwbare wijze water en vocht.

De toepassing is heel eenvoudig: plaats de capillaire buis op de spuitkop en door de spuitbus te bedienen, kan de multifunctionele olie nauwkeurig en goed gedoseerd worden aangebracht. Maar dit is slechts één product uit ons gevarieerde assortiment, dat ook vetten, slotcilinderspray, droogsmeermiddel, boor- en snijolie, snelle roestverwijderaar, contactreiniger, impregneerspray en lekdetectiespray omvat.

Bestel smeermiddel en vet bij bauchemie24

Heb je het product gevonden dat je zoekt? Bestel dan gemakkelijk in onze online shop en wij bezorgen de gewenste goederen per omgaande bij je thuis of op je bedrijf. Binnen Duitsland krijg je bovendien korting op de verzendkosten bij een bestelwaarde van meer dan €500. Als je vragen hebt over deze of andere aangeboden producten, neem dan contact met ons op - we helpen je graag verder.