Bevestigen & Lijmen

Bevestiging zonder boren

Om spiegels, foto's of handdoekrekken aan de muur te bevestigen, kun je nu andere middelen gebruiken dan de boor. Er zijn veel argumenten die pleiten voor bevestiging zonder pluggen: de spiegel aan de muur bevestigen met plakband is veel gemakkelijker, sneller en kan zonder enige handvaardigheid worden gedaan. Vooral in de badkamer beloven speciale kleefbanden en lijmen een duurzame bevestiging zonder de tegels te beschadigen door gaten te boren. In huurappartementen is het aan te raden geen gaten in de muren te boren met spijkers en pluggen en geen foto's en afbeeldingen op te hangen, maar ze op te plakken. Dit bespaart je de moeite van het plamuren en schilderen als je verhuist. Bij het in elkaar zetten van meubels of het bevestigen van grote onderdelen, vervangt lijmen steeds vaker schroeven en boren. Plakband en kleefstoffen garanderen bevestiging zonder boren en voorkomen dat de ondergrond en isolatielagen van de muur worden beschadigd.

INDIVIDUELE KORTINGEN
voor particuliere klanten

Neem nu contact op en vraag een individuele offerte aan voor jouw project:

*uitgezonderd op reeds gereduceerde artikelen

SPECIALE AANBIEDING
voor geregistreerde
Gespecialiseerde bedrijven mogelijkNu registreren
&
Verzeker je van speciale kortingen!

Alternatieve bevestiging: Lijmen en chemische deuvels

Om een goed bouwweefsel te behouden, bieden wij u verschillende alternatieven voor een veilige bevestiging. Chemische ankers dragen zwaardere lasten in vergelijking met conventionele ankers. Om chemische ankers te installeren, moet er geboord worden, maar de schade in het boorgat zelf is veel minder. Bij het chemische anker houdt de composietmortel de ankerstang in het geboorde gat. De uitharding ervan veroorzaakt geen hoge spanningen, in tegenstelling tot de uitzetting van het mechanische anker. Met chemische ankers kunnen dus zware lasten worden bevestigd zonder grote schade aan het metselwerk. Speciale kleefbanden met een langdurige kleefkracht zijn geschikt voor het bevestigen van spiegels, haken en lijstwerk. Plak isolatie- en afdichtingstapes rond leidingen en kabels en bescherm ze tegen water en wind. Plakband helpt je ook bij kleine reparaties in huis en in de tuin. Veel kleefproducten kunnen universeel worden gebruikt. Van houtlijm tot parketlijm, je vindt altijd de juiste lijm voor jouw project: als je secondelijm gebruikt, behaal je snelle resultaten met korte wachttijden. Met montagelijmen kun je materialen zoals hout, metaal, kunststof en beton op een betrouwbare manier met elkaar verbinden. Voor een betere verwerking van de producten vind je bij ons geselecteerde gereedschappen en accessoires.

Onze producten voor lijmen en bevestigen

Bauchemie24 staat voor kwalitatieve oplossingen bij alle vraagstukken op het gebied van bouwen en vakmanschap. In onze online shop vindt u een grote keuze aan producten voor het lijmen en bevestigen. U kunt bij ons chemische deuvels van hoge kwaliteit, afdichtende en isolerende kleefbanden voor binnen en buiten en een uitgebreid assortiment lijmen voor diverse toepassingen krijgen. Met ons assortiment gereedschappen, accessoires en aanvullende producten willen we ervoor zorgen dat je projecten op de best mogelijke manier slagen! Spatels helpen je bij het aanbrengen van producten om te lijmen en met een verharder verbeter je de weerstand van lijm. Gebruik een knijppistool om injectiepatronen snel uit te knijpen of maak het jezelf gemakkelijker om metalen profielen te verbinden met een verbindingstang. Wij bieden professionele producten voor zowel thuis als op de bouwplaats. Plan je een groter bouwproject of heb je hulp nodig bij het berekenen van de benodigde hoeveelheden? We maken graag een individuele offerte voor je. Als je vragen hebt, helpen we je graag telefonisch of per e-mail. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij informeren u over de nieuwste aanbiedingen en acties van Bauchemie24!