Filter tonen

Lijmen

Lijm houdt alle materialen bij elkaar

Bij het in elkaar zetten van bepaalde voorwerpen is het vaak nodig om verschillende losse onderdelen bij elkaar te houden zonder te boren of schroeven.
Lijm of zelfs superlijm is in dit geval de oplossing.

Dankzij de sterke kleefkracht kunnen zelfs grotere onderdelen er stevig mee worden samengevoegd.
We hebben een kleine selectie voor je samengesteld. Meer informatie

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 65 totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 65 totaal

De juiste lijm voor de juiste gelegenheid

Bij het in elkaar zetten van meubels en andere grote onderdelen is natuurlijk een iets sterkere superlijm nodig dan de klassieke lijm uit de hobbywinkel.

Daarom vind je bij ons speciaal gemaakte lijm, die wordt gekenmerkt door zijn sterkte en duurzaamheid. Dat is ook nodig, want de aan elkaar gelijmde onderdelen moeten vaak niet alleen hun eigen gewicht houden, maar ook dingen die erop worden geplaatst.

Je vindt er ook lijmen speciaal voor bepaalde materialen, zoals houtlijm, steenlijm, glaslijm of metaallijm, maar ook universele superlijm die alles stevig en stevig bij elkaar houdt. Andere toepassingsspecifieke lijmen zoals constructielijmen, contactlijmen, spuitlijmen, polymeerlijmen of montagelijmen zijn ook verkrijgbaar in onze shop voor bouwchemicaliën.

Klebstoffe__Kleber_zur_Montage_bestellen

Superlijm voor snel aanbrengen

Tijdens het werken aan een project kan de lijm vaker worden gebruikt. Omdat de werking pas volledig tot zijn recht komt als de lijm goed is uitgehard, is superlijm bijzonder handig omdat hij snel werkt en je direct verder kunt werken zonder lange wachttijd.

Dit werkt echter alleen zo goed omdat we alleen producten van de beste kwaliteit hebben. De lijm werkt niet alleen snel, maar ook lang, waardoor je de gelijmde producten jarenlang zonder problemen regelmatig kunt gebruiken.

We verkopen geen afgeprijsde goederen, maar we letten wel altijd op eerlijke prijzen om aan je ideeën en wensen te voldoen.

Hoogwaardige lijm naar eigen behoefte

De hoeveelheid superlijm die je nodig hebt voor een project kan sterk variëren. Soms heb je maar een klein buisje nodig, soms een hele emmer.

In onze winkel bieden we de juiste producten voor beide scenario's. De lijm kan voor elk oppervlak worden gebruikt, afhankelijk van de individuele behoeften.