Filter tonen

Plakband

Afdichtband, isolatietape, plakband en co.

Afdichtband, isolatietape en zelfklevende tape zijn de snelle oplossingen als het gaat om het efficiënt afdichten van kleine kieren. Ze kunnen worden gebruikt voor kleine reparaties maar ook voor speciale toepassingen, zoals het plaatsen van dampschermen of het bevestigen van spiegels.

In onze online bouwmaterialenwinkel hebben we een groot assortiment speciale afdichtingstapes, isolatietapes en zelfklevende tapes voor je samengesteld, die met hun hoogwaardige afwerking staan voor een lange levensduur en de hoogste kwaliteit. Meer informatie

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 35 totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 35 totaal

Het praktische hulpmiddel

Plakband is een handig hulpmiddel dat in geen enkele gereedschapskist mag ontbreken. Het kan worden gebruikt om scheuren of broze plekken in enkele seconden te repareren en onderdelen kunnen gebruikt blijven worden of de nodige houvast krijgen tot de eigenlijke reparatie. Plakband is daarom een universeel wapen voor kleine defecten die in de kortst mogelijke tijd gerepareerd moeten worden. Onze beko Allwetter-Flex wordt gekenmerkt door zijn extreme rekbaarheid, uitstekende UV-bestendigheid en hoge kleefkracht. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt voor een breed scala aan hechttoepassingen en is perfect voor verwerking op transparante oppervlakken, bijvoorbeeld folies of acrylglas.

Isolatietape,afdichtingstape en plakband voor afdichten en lijmen

Afdichtband en isolatietape

Afdichttapes worden ook gebruikt in verschillende toepassingsgebieden. Enerzijds kunnen ze worden gebruikt voor het luchtdicht hechten van dampdichte lagen, zoals dampremmers of PE-folies, anderzijds kunnen ze ook worden gebruikt, zoals onze universele bitumen afdichtingstape, om voegen of scheuren in metaal, beton, kunststoffen, glas of metselwerk te repareren. Dit kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt om regengoten, glazen daken en dakbedekkingen permanent af te dichten. De oppervlaktecoating en hoge weerstand tegen veroudering dragen bij aan een goede afdichting. Isolatietape met hoge prestaties wordt vooral binnenshuis gebruikt als het gaat om lucht- en winddichte verlijming, zoals nodig is voor dakuitbouwen of de installatie van dakramen. In onze winkel vind je producten die kunnen worden gebruikt voor langsverlijming of voor verbindingsverlijming.

Lijmoplossingen voor elk gebied

Bauchemie24 biedt lijmoplossingen voor elk gebied van de woningbouw, of het nu gaat om binnenisolatie, buitenafdichting of tijdelijke reparaties. Overtuig jezelf van ons uitgebreide assortiment hoogwaardige afdichtingstapes, isolatietapes en kleefbanden, die we ook aanbieden in de handige systeemdoos - hier krijg je alle producten bij elkaar die je nodig hebt om een normaal gezinshuis af te dichten.