Schilderen & Coaten

Onze producten

ILKA - Alu-Rein M Speciaalreiniger
ILKA - Alu-Rein M speciaalreiniger
Prijs vanaf:

Normale prijs: € 25,73

Speciale prijs € 23,28

Incl. 21% btw, excl. verzendkosten
Categorie: Gevelbescherming en -reparatie
vodades Vodaclean Kalkaanslag Stop Home
vodades Vodaclean KalkStopp Home
€ 49,82
Incl. 21% btw, excl. verzendkosten
Categorie: Ecologische producten
Remmers SLP CS 25 - Schimmelwerende plaat, 25mm - 3.00m²
Remmers SLP CS 25 - Schimmelwerende plaat, 25mm - 3.00m²
€ 210,58
Incl. 21% btw, excl. verzendkosten
Categorie: Schimmelsaneringspanelen

Verven en coatingmaterialen van bauchemie24

In onze bauchemie24 online shop hebben we daarom een grote selectie van verschillende verven en coatingmaterialen voor je samengesteld. Primers, witte en gekleurde verven met of zonder oplosmiddelen, maar ook vloercoatings, speciale verven en verdunners kun je eenvoudig online bestellen.

Bij de keuze van onze producten letten we vooral op hoge kwaliteit en duurzaamheid, wat ertoe heeft geleid dat we samenwerken met gerenommeerde verffabrikanten zoals novatic. De producten van deze fabrikant hebben hun uitstekende vakmanschap al bewezen bij een groot aantal projecten, zoals de restauratie van de Müngstener brug, maar ook bij de verdere verwerking op industriële tanks of windturbines.

INDIVIDUELE KORTINGEN
voor particuliere klanten

Neem nu contact op en vraag een individuele offerte aan voor jouw project:

*uitgezonderd op reeds gereduceerde artikelen

SPECIALE AANBIEDING
voor geregistreerde
Gespecialiseerde bedrijven mogelijkNu registreren
&
Verzeker je van speciale kortingen!

De juiste lak voor elk doel

Lakken en coatingmateriaal worden voor verschillende doeleinden gebruikt - lakken kunnen bijvoorbeeld worden aangebracht als beschermende maatregel, in de vorm van een beschermende lak of beschermende coating, als decoratie voor productverfijning (wanneer een gewenst kleureffect moet worden bereikt) of als functionele lak om een speciale oppervlakte-eigenschap te bereiken, wanneer de elektrische geleidbaarheid van het materiaal moet worden veranderd.

Precies om deze redenen zijn onze lakken en coatingmaterialen er in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen: voor het gronden als roestwerende primer die ijzer en staal betrouwbaar beschermt tegen corrosie, of als hechtprimer die gladde materialen, zoals aluminium of PVC, ook optimaal voorbereidt voor verdere verwerking. Maar een lak kan meer zijn dan alleen een basis voor de eindlaag, kijk maar eens naar ons assortiment witte en gekleurde lakken.

Lakken in kleurrijke emmers

Eersteklas gekleurde lakken voor het afwerken van oppervlakken

Onze hoogwaardige kleurlakken zijn verkrijgbaar in twee verschillende versies: Als waterverdunbare lak op acrylbasis of als versie op basis van oplosmiddelen. De acrylaatkleurlakken worden gekenmerkt door hun speciale lage gehalte aan vervuilende stoffen en oplosmiddelen, ze kunnen gemakkelijk worden verdund met water en hebben een uitstekende lichtechtheid.

Dit geeft ze een decoratieve coating van hoge kwaliteit met een glanzend of zijdeglanzend oppervlak dat zowel buiten als binnen kan worden aangebracht. Een bijkomend voordeel binnenshuis: acryllakken zijn bijzonder mild van geur. Glans- of satijnlak, zoals alkydharslakken, beloven professionele kwaliteit, gemakkelijke toepassing, snelle droging en uitstekende kleurstabiliteit. Deze aflak van kunsthars kan ook binnen en buiten worden gebruikt en heeft een goede schokbestendigheid. Selecteer gewoon de gewenste kleuren uit de beschikbare RAL-kleurtinten.

Coating en speciale lak bij bauchemie24

In onze bauchemie24 online shop vind je verven en coatingmaterialen voor een breed scala aan toepassingen. Daarnaast bieden we ook vloercoatings, zoals vloer- en parketvernis, speciale vernissen, bijvoorbeeld voor gebruik in zwembaden of voor wegmarkeringen, of verdunners. Bestel lakken, coatings en accessoires snel en gemakkelijk. Selecteer gewoon de producten die je wilt, plaats ze in het winkelmandje en betaal met een van de aangeboden betaalmethoden. We sturen je bestelling dan meteen naar je thuis of rechtstreeks naar je bedrijf.