Filter tonen

Vloercoating voor veilig gebruik van de vloerbedekking

Vloeren zijn een essentieel onderdeel van de inrichting van een huis. Door dagelijks gebruik en stress moet de vloer tegen een stootje kunnen. Tegelijkertijd moet hij er natuurlijk goed uitzien. Daarom is er de vloercoating, die we in de Bouwchemicaliënshop in verschillende uitvoeringen aanbieden, zoals parketlak of betoncoating. Meer informatie

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 27 totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 27 totaal

Creëer robuustheid door een hoogwaardige vloercoating

Wat voor vloerbedekking je ook hebt, je kunt niet om een vloercoating heen. Dit komt omdat je vloer voortdurend wordt belast en zijn glans en kleur in de loop der jaren niet mag verliezen, daarom moet je in alle kamers een vloercoating aanbrengen. Omdat vloerbedekkingen kunnen variëren, hebben wij de juiste producten voor de juiste ondergrond.
Als je parket hebt gelegd, kies dan voor parketvernis. Een betonnen vloer onderhoud je het best met een betoncoating.

Koop Vloer_coating_en_vloer_kit bij Bauchemie24.de

Vloercoating bij Bauchemie24

Omdat de vloercoating vooral goed onderhoud en een zekere robuustheid moet garanderen, is het essentieel dat je alleen de beste producten gebruikt. Of het nu gaat om parketlak, betoncoating of acryl vloercoating, bij ons krijg je alleen hoogwaardige producten rechtstreeks van de fabrikant. Ondanks eerlijke prijzen vind je bij ons geen kortingsproducten en kun je de verschillende middelen altijd met een gerust hart op de verschillende bekledingen aanbrengen. Ze kunnen binnen en buiten worden toegepast en zijn stoot- en loopvlakbestendig, waterafstotend en bestand tegen chemicaliën in schoonmaakmiddelen.

Met een vloercoating uit onze shop doe je alles goed

De mogelijke vloerbedekkingen in de kamers kunnen nauwelijks meer verschillen. Daarom hebben we ook een gevarieerde selectie vloercoatings om ervoor te zorgen dat je nog lang van je vloer kunt genieten. In onze winkel vind je daarom niet alleen parketlak of de betoncoating, maar ook vele andere varianten voor coating, afhankelijk van de individuele behoeften, zoals: Vloeibaar kunststof, acryl vloercoating, garageverzegeling, vloerlak of trapverzegeling.