Filter tonen

Verfprimer, grondverf en roestbescherming

De juiste primer is de basis voor een succesvolle coating. Het dient om het betreffende object te beschermen met een eerste laag en tegelijkertijd de hechting te verhogen voor een beschermende of decoratieve laag die daarna wordt aangebracht. Meer informatie

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 49 in totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 49 in totaal

Dit type voorbehandeling is essentieel voor ondergrondmaterialen zoals hout en metaal en garandeert een gelijkmatige, goed hechtende verflaag. In onze bauchemie24 online shop vindt u daarom een breed assortiment aan dikke en roestwerende grondverf, universele hechtprimer, grondverf, penetratiemiddel en grondverf, die de voorbereiding van de meest uiteenlopende ondergronden veel gemakkelijker voor u maken. Als je gekleurde, decoratieve of speciale lak nodig hebt om de lak vervolgens aan te brengen, vind je natuurlijk de juiste producten in onze categorieën witte en gekleurde lak of speciale lak en verdunner.

Verfprimer wordt aangebracht en gebruikt

Roestbescherming en primer voor metaalbewerking

Bij de bewerking van metaal is het gebruikelijk om het materiaal met een primer te behandelen voordat er geverfd wordt. In de auto-industrie wordt bijvoorbeeld eerst een roestwerende primer op het plaatwerk aangebracht, die tegelijkertijd beschermt tegen corrosie, maar ook leidt tot een optimale hechting van de basis autolak en blanke lak. De eerder aangebrachte corrosiebescherming kan ook de snelle verspreiding van roest in geval van lakschade voorkomen of op zijn minst beperken.

In de online shop van bauchemie24 vind je bijvoorbeeld novatic roestwerende primer, die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Het kan worden gebruikt als primer voor ijzer en staal, maar ook voor voertuigen. Na de juiste voorbereiding van de ondergrond door stralingsontroesting kan de roestbescherming in dikke lagen worden aangebracht en is het gemakkelijk aan te brengen dankzij de korte droogtijd. Andere roestbeschermingsproducten in ons assortiment zijn novatic Sicural Profi roestbeschermingsprimer en Rust-Ex 3-in-1.

Grondverf en grondverf voor bescherming van hout

Een primer wordt altijd gebruikt wanneer een lakprimer of een tussenlaag moet worden aangebracht. Onze novatic primer is bijvoorbeeld ideaal voor het voorbehandelen van ramen, spaanplaat of andere houten onderdelen. Het garandeert langdurige bescherming binnen en buiten, een goed vullend effect en gemakkelijk aanbrengen van lakverf.

Naast de toepassing op houtmaterialen kan het ook worden gebruikt als tussenlaag op geprimerde metalen werkstukken. De snelle droogtijd maakt ook een snelle verdere verwerking mogelijk: hij is stofdroog na 1,5 uur, aanrakingsdroog na ongeveer 6 uur en kan na ongeveer 12 uur worden nabewerkt. De waterafdunbare en reukarme acrylaat grondverf is ook geschikt als afwerking voor verven op acrylaatbasis. Dankzij de acrylaatdispersiebasis is hij gemakkelijk aan te brengen, sneldrogend en vochtregulerend.

Bestel verfprimer van hoge kwaliteit eenvoudig online

Schilderen was nog nooit zo makkelijk als met de primer van bauchemie24. Het beste eraan? Je bestelt online zonder complicaties en wij leveren je producten binnen de kortst mogelijke tijd bij je thuis of rechtstreeks bij het bedrijf. Als je vragen hebt over een primer of verf, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze hotline. We helpen je graag verder.