Filter tonen

Hoogwaardige witte lak en gekleurde lak van bauchemie24

Als bescherming of als decoratie: witte lakken en gekleurde lakken behoren tot de praktische hulpmiddelen waarmee ons dagelijks leven een beetje kleurrijker kan worden gemaakt. Lees meer

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 25 totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 25 totaal

In onze bauchemie24 online shop hebben we daarom een assortiment hoogwaardige acryllakken van novatic samengesteld die staan voor duurzaamheid en een hoge kleurechtheid. Bovendien kunnen de lakken met water worden verdund, waardoor ze niet alleen gemakkelijk kunnen worden aangebracht, maar ook het gebruikte gereedschap gemakkelijk kan worden gereinigd. Door de hoge geurneutraliteit en het daaruit voortvloeiende lage gehalte aan oplosmiddelen is een acryllak geschikt voor zowel binnen als buiten. Overtuig jezelf van onze grote selectie RAL-kleuren en speciale kleuren, die we graag persoonlijk voor je mengen.

Gekleurde lak in verschillende kleuren wordt aangebracht

Kleurlak voor een grote verscheidenheid aan substraten

Onze witte en gekleurde lakken op acrylbasis kunnen op veel verschillende ondergronden worden gebruikt. De novatic acrylprimer in wit kan bijvoorbeeld bijzonder goed worden gebruikt als grondlaag of als tussenlaag op hout of ijzer. De bijpassende gekleurde lakken in glans of zijdeglans zijn ook verkrijgbaar voor binnen en buiten. Ze zijn geschikt voor gebruik op vormvaste houten onderdelen, beton, pleisterwerk en metselwerk, maar ook voor gegrond hard PVC, ijzer en vele andere metalen.

Tijdens de voorbereiding is het belangrijk dat de ondergrond vrij is van onzuiverheden zoals vet en olie - bestaande oude lagen kunnen zonder problemen overschilderd worden, op voorwaarde dat er voldoende hechting is op de ondergrond. Er moet echter vooraf een testlaag worden aangebracht. Let ook op de verwerkingsinstructies voor onze andere producten zoals witte lak, raamlak of radiatorlak.

Correcte verwerking van lakken

Voor een optimaal resultaat moet je bij het gebruik van onze witte en gekleurde lakken op een paar dingen letten. Vooral als de lak wordt gebruikt als toplaag of decoratieve laag, is het raadzaam om niet verder te verdunnen met water om een hoge dekkracht te garanderen. Daarnaast moet het juiste gereedschap worden gekozen voor een gelijkmatige laag.

Als er bijvoorbeeld een roller wordt gebruikt, is het belangrijk om te controleren of deze ook kan worden gebruikt met verf op waterbasis. Droogtijden variëren afhankelijk van het type verf. In het geval van gekleurde lakken moet echter rekening worden gehouden met de volgende richtwaarden voor verdere verwerking: De lak is na ongeveer twee uur klaar om aan te raken en kan na ongeveer vier uur worden nabewerkt. Het duurt ongeveer vier dagen om volledig te drogen, afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid.

Bestel witte lak en gekleurde lak bij bauchemie24

Bestel witte lak en gekleurde lak in een breed scala aan kleuren en verpakkingen in onze bauchemie24 online shop. Wij leveren uw bestelling op de snelst mogelijke manier bij u thuis of direct op de bouwplaats. Als u vragen heeft over uw bestelling of een van onze producten, aarzel dan niet om onze hotline te bellen. Onze medewerkers helpen u graag verder.