Filter tonen

Schimmelbescherming bevordert gezondheid en levenskwaliteit

Schimmel is een soort schimmel die onder andere door vocht woonruimtes kan aantasten. De gevolgen voor de gezondheid zijn enorm en kunnen ernstiger zijn dan je op het eerste gezicht zou denken. Schimmelsporen kunnen permanente ziekten zoals allergieën of astma veroorzaken, maar ook concentratieproblemen, hoesten, verkoudheid, hoofdpijn, slapeloosheid of vermoeidheid. Voorkom dit scenario door vooraf te zorgen voor een betrouwbare bescherming tegen schimmels.

Blader nu door onze online shop en vind de juiste schimmelbescherming voor je kamers, zodat je secundaire ziekten door schimmel efficiënt kunt voorkomen. We helpen je ook graag bij je online aankoop via onze servicehotline en schriftelijk via ons e-mailadres. We horen graag van je en garanderen je een veilige preventie met ons uitgebreide assortiment. Meer informatie

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 33 totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 33 totaal

Schimmelbescherming als effectieve preventie

Veel mensen herkennen schimmel pas als het al te laat is. Om niet te hoeven lijden onder de gevolgen van een ziekte veroorzaakt door schimmelsporen, moet je investeren in een doeltreffende schimmelbescherming. Naast voldoende ventilatie is dit de enige doeltreffende preventie. Breng gewoon je favoriete schimmelbescherming aan en houd je aan de mengverhouding, de aanbrengtemperatuur en de drooginstructies van de fabrikant. De maximale laagdikte en veiligheidsmaatregelen tijdens het aanbrengen moeten ook in acht worden genomen.

Heb je al een schimmelplaag in huis? In onze online shop vind je ook effectieve middelen om schimmel te bestrijden, zodat je de gevolgen op tijd kunt voorkomen. We raden je dan aan om de nodige bouwkundige maatregelen te nemen en je pand te behandelen met de juiste bescherming tegen schimmel. Zo voorkom je een nieuwe schimmelplaag.

Welke schimmelbescherming is beschikbaar?

Het vinden van een geschikte schimmelbescherming is niet altijd even eenvoudig. Afhankelijk van de ruimte en het toepassingsgebied is het belangrijk om een ander middel te gebruiken, zodat je permanent gevrijwaard blijft van een schimmelplaag. Wij van bauchemie24.de hebben een uitgebreid assortiment aan effectieve schimmelbescherming voor je samengesteld, met voor elke situatie en elke ruimte het juiste product. In ons productportfolio vindt u onder andere

  • - Kalk strooien
  • - Additief voor schimmelwerende verf en pasta
  • - Anti-schimmelvulling
  • - Schimmel en herstelverf
  • - Schimmel en herstelpleister
  • - renovatieplaten
  • - en nog veel meer.

Neem nu contact op met onze vriendelijke klantenservice voor meer informatie over ons assortiment en hun toepassingen, zodat je gegarandeerd de juiste allround bescherming voor je pand vindt. Je kunt ook profiteren van onze flexibele betalingsopties en snelle levertijden, zodat je in een mum van tijd je favoriete beschermings- en bouwproducten kunt aanbrengen en profiteren van de effectiviteit ervan.