Schimmelsanering

Schimmelverwijderaar en schimmelvernietiger bij bauchemie24

Schimmel is een onaangename tijdgenoot die niemand graag binnen zijn vier muren heeft. Het is echter vaak niet zo eenvoudig om er een eind aan te maken door oude bouwmaterialen, overtollig vocht en een gebrek aan ventilatiemogelijkheden. Vooral natte ruimtes zoals badkamers en toiletten zijn voorbestemd voor de ontwikkeling van schimmel. Maar als de buitenisolatie slecht is, de ramen lekken of er andere koudebruggen zijn, kan er ook schimmel ontstaan in andere delen van het huis, bijvoorbeeld in de slaapkamer. Dan helpt alleen een effectieve schimmelverwijderaar om de verdere verspreiding van de schimmelsporen tegen te gaan. In onze bauchemie24 online shop vindt u de juiste oplossingen.

INDIVIDUELE KORTINGEN
voor particuliere klanten

Neem nu contact op en vraag een individuele offerte aan voor jouw project:

*uitgezonderd op reeds gereduceerde artikelen

SPECIALE AANBIEDING
voor geregistreerde
Gespecialiseerde bedrijven mogelijkNu registreren
&
Verzeker je van speciale kortingen!

Schimmelstop: Hoe sporen effectief verwijderen

Niet alle schimmels zijn hetzelfde: terwijl ze in de kaasmakerij een wenselijk neveneffect zijn van het rijpingsproces, dat de kaas ook zijn karakteristieke smaak geeft, zijn zwarte schimmels in huis een effect van aanhoudende vochtigheid en koude oppervlakken, die onder bepaalde omstandigheden tot een ernstig gezondheidsrisico kunnen leiden. Langdurige blootstelling kan bijvoorbeeld leiden tot hoofdpijn, allergieën of aandoeningen aan de luchtwegen. Daarom is snelle actie vereist als je schimmel in je woonruimte opmerkt, zodat de schimmel zich niet verder kan verspreiden.

In onze winkel hebben we verschillende middelen die nuttig zijn bij het bestrijden van schimmel. Hoogwaardige schimmeldodende middelen van fabrikanten als redstone, weber, beko, Sycofix of ILKA doden niet alleen betrouwbaar alle schimmelsporen, maar zorgen er ook voor dat er geen nieuwe worden aangemaakt.

Schimmelverwijdering op lange termijn

Vocht hoort bij het leven en schimmel komt overal voor. Maar pas wanneer ze zich over een groot gebied verspreiden en de concentratie van sporen in de lucht toeneemt, neemt ook het gevaar voor de gezondheid van de bewoners toe. Om dit te voorkomen, moeten de juiste voorzorgsmaatregelen worden genomen bij een bovengemiddelde schimmelbesmetting. In het ergste geval moeten er zelfs structurele veranderingen worden aangebracht. Onze producten voor langetermijnpreventie, zoals Sycofix Schimmelwerende verf en pasta-additief of Redstone WOS Anti-Condensatieverf, verminderen op betrouwbare wijze de schimmelcontaminatie in de getroffen gebieden en zorgen ervoor dat deze niet toeneemt en zich uitbreidt.

Een natuurlijke bescherming tegen schimmel is ook kalkpleister, dat geen voedingsbodem biedt voor schimmeldeeltjes, overtollig vocht absorbeert en later weer afgeeft als de luchtvochtigheid laag is.

Online schimmelverwijderaar bestellen

In onze bauchemie24 online shop kun je eenvoudig schimmelverwijderaar en schimmeldoderaar online bestellen. Selecteer de gewenste artikelen, plaats ze in het winkelwagentje en kies uit verschillende betaalmogelijkheden. Wij leveren uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis of op uw bedrijf. En we bieden gratis verzending binnen Duitsland voor bestellingen van € 250 of meer.