Filter tonen

Voorkom structurele schade en bescherm de gezondheid met schimmelverwijderaar

Schimmel is voor geen enkele bouwer of huiseigenaar een pretje. Schimmel beschadigt niet alleen de structuur van het gebouw, maar ook de gezondheid van de bewoners loopt gevaar bij blootstelling aan schimmelsporen. Het is belangrijk dat je schimmel verwijdert zodra je het ontdekt.

Wij van bauchemie24.de bieden u hiervoor de juiste producten in onze online shop, zodat u zich 100% comfortabel voelt in uw kamers. Neem contact op met onze vriendelijke klantenservice en samen vinden we een oplossing voor je probleem en het juiste product om schimmel te bestrijden. We kijken ernaar uit om je te helpen. Meer informatie

Aflopende richting instellen
12 artikel(en)
Aflopende richting instellen
12 artikel(en)

Waar je rekening mee moet houden als je te maken hebt met schimmelverwijderaar

Schimmel verwijderen is geen kleine klus en moet systematisch gebeuren. Ten eerste moet je onderscheid maken tussen oude en nieuwe schimmel. Als de schimmel nieuw is, kun je chemische schimmelverwijderaars gebruiken en het oppervlak grondig behandelen. Houd alle deuren naar andere kamers gesloten en open alle ramen in de getroffen kamer. Bedek meubels en textiel met PE-folie. Draag tijdens het aanbrengen huishoudhandschoenen en indien nodig een veiligheidsbril en een ademhalingsmasker. Bevochtig ook behang of wateroplosbare verf zodat de schimmelsporen zich niet in de kamer kunnen verspreiden.

Bij een oude of nieuwe schimmelaantasting moet je altijd een professional raadplegen. De schimmel kan al in de verf, het behang of het pleisterwerk zijn gedrongen en daarom is het advies van een expert nuttig. Je moet je er ook van bewust zijn dat het verwijderen van de schimmel slechts een tijdelijke oplossing is. Het is ook belangrijk om de oorzaak van de schimmelgroei te achterhalen (bijv. slechte afdichting, hoge luchtvochtigheid in kamers) om een nieuwe besmetting te voorkomen.

Ontdek en bestel schimmelverwijderaar bij bauchemie24

Bent u op zoek naar een betrouwbare schimmelverwijderaar voor uw pand? Dan ben je bij bauchemie24.de aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan effectieve schimmelverwijderaars samengesteld, zodat je gegarandeerd het juiste product vindt. Bekijk ook onze andere categorieën zoals schimmelbescherming, zodat schimmel niet de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Daarnaast bieden we systeemoplossingen bestaande uit verf en schimmelbescherming en vind je ook het benodigde gereedschap in onze online shop. Bestel nu schimmelverwijderaar, schimmelbescherming en de juiste toepassingsapparatuur via ons praktische shopsysteem.