Vloersystemen

Onze producten

MKT Reinigingsborstel RB | Met aansluitschroefdraad M6
MKT Reinigingsborstel RB | Met aansluitschroefdraad M6
Prijs vanaf: € 14,95
Incl. 21% btw, excl. verzendkosten
Categorie: Chemische ankers
novatic Jachtvernis AD57 waterverdunbaar - kleurloos
novatic Jachtvernis AD57 waterverdunbaar - kleurloos
Prijs vanaf:

Normale prijs: € 16,01

Speciale prijs € 3,81

Incl. 21% btw, excl. verzendkosten
Categorie:
beko TERRASYS lengteverbinder voor Vario Plus 40/60, 25st.
beko TERRASYS lengteverbinder voor Vario Plus 40/60, 25 stuks
€ 167,57
Incl. 21% btw, excl. verzendkosten
Categorie: Balkon & Terras

Eisen bepalen vloersysteem en productselectie

Vloersystemen

Zowel in nieuwe gebouwen als in de renovatie van oude gebouwen, in privé- en commercieel/industrieel vastgoed en gebouwen, neemt de vloer letterlijk een ondersteunende rol op zich. Daarom moet de keuze en installatie van een vloersysteem worden gezien als een project op zich. De factoren type gebruik, vloerbedekking en ondervloer bepalen de productkeuze, voor- en nabehandeling. In veel ruimtes zijn vloeren onderhevig aan zware slijtage. Er zijn verschillende middelen en mogelijkheden om ze te beschermen.

De vereisten voor het vloeroppervlak zijn talrijk, afhankelijk van het geplande type, dit kan verschillende factoren omvatten zoals: waterdicht, ondoordringbaar, glad en naadloos, antislip, beschrijfbaar. Er moet ook rekening worden gehouden met de hygiëne van de vloer. In gevoelige omgevingen moeten ze gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren zijn om de reinheid en steriliteit te garanderen.

Last but not least zijn het uiterlijk, het gevoel, de uitstraling en de "feelgood-factor" van de vloer de doorslaggevende factoren bij de keuze.

INDIVIDUELE KORTINGEN
voor particuliere klanten

Neem nu contact op en vraag een individuele offerte aan voor jouw project:

*uitgezonderd op reeds gereduceerde artikelen

SPECIALE AANBIEDING
voor geregistreerde
Gespecialiseerde bedrijven mogelijkNu registreren
&
Verzeker je van speciale kortingen!

Van de ondervloer tot het vloeroppervlak - stap voor stap naar de juiste vloer

Om een ondervloer voor te bereiden op een vloerbedekking, moet je eerst controleren of de vloer geschikt is voor de gekozen vloerbedekking. Gebruikelijke vloermaterialen zijn onder andere: Beton, houten vloerdelen, keramische tegels, stenen vloeren, spaanplaat en dekvloeren (cement, droog gips, mastiekasfalt of anhydride gietvloer). Ongeacht dit wordt altijd aanbevolen om de ondergrond chemisch en mechanisch te reinigen. Als er oneffenheden zijn, kunnen deze worden opgevuld met vloeibaar vulmiddel, egalisatiemiddelen, vulmiddelen, droge dekvloer (bijv: OSB en spaanplaat, gipsplaat, gipsvezelplaat, cementplaat).

Gebruikt tapijt, pvc en tegels zijn niet gemakkelijk te verwijderen. Bij het renoveren van vloeren en het vervangen van de vloerbedekking kunnen gaten en oneffenheden in de ondervloer ontstaan. Voordat de nieuwe vloerbedekking kan worden gelegd, moeten deze worden gerepareerd en geëgaliseerd.

Vloersystemen als garantie voor de waarde van het huis

Een duurzame vloer en ondervloer stelt de tijd voor renovatie en herinrichting uit naar de toekomst. Door de langere levenscyclus leidt dit tot aanzienlijke kostenbesparingen voor vastgoedeigenaren. Investeringen in vloersystemen van hoge kwaliteit kunnen daarom gezien worden als duurzaam op lange termijn. De installatie van een kwaliteitsproduct betaalt zich ook terug wanneer de woning wordt doorverkocht.