Filter tonen

Een vloercoating is essentieel om je vloeren te beschermen

Vloercoatings zijn enorm belangrijk voor elk type vloer, omdat ze de ondervloer beschermen tegen vocht, ongedierte en dergelijke. Bescherm daarom je garage, kelder of industriële vloer met de juiste vloercoating, zodat je er lang op kunt lopen en van de voordelen kunt genieten. Meer informatie

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 77 in totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 77 in totaal

Bij bauchemie24 bieden we je via onze online shop vloercoatings van hoge kwaliteit, die qua formulering perfect zijn afgestemd op de behoeften van verschillende soorten materialen. Profiteer van onze hoge kwaliteitsnormen en onze jarenlange ervaring en bestel het juiste product voor uw vloerafdichting via ons praktische shopsysteem.

Voordelen

Een goede vloercoating is met name goed voor het weefsel van het gebouw, omdat het in de loop der tijd wordt blootgesteld aan talloze belastingen zoals slijtage, stof of vocht. In de industriële sector worden soms chemicaliën toegevoegd, die net zo gevaarlijk zijn voor de bouwmaterialen en de ondergrond. Daarom is een hoogwaardige vloerverzegeling die is afgestemd op de toestand van de vloer enorm belangrijk, omdat deze je vloer beschermt tegen onder andere vuil, water, slijtage, stof of agressieve stoffen en deze stof-, hecht- en slijtagevrij verzegelt. Bovendien kun je rekenen op een langere levensduur en een eenvoudigere reiniging van je kelder- of garagevloer.

Profiteer nu van de voordelen van een hoogwaardige vloercoating en bestel bijvoorbeeld een acrylaat- of kunststofcoating voor je bedrijfspand. Je kunt onze klantenservice per e-mail of telefoon vragen naar de voordelen en eigenschappen van de verschillende soorten afdichtingsmiddelen.

Vloercoating versus vloerverzegeling - Wat is het verschil?

Vloercoating en bodemverzegeling worden vaak als synoniemen gebruikt, maar zo eenvoudig is het niet. Het eerste is bodembescherming op zich, terwijl bodemverzegeling het proces is waarbij de coating zelf wordt aangebracht.

Tips voor toepassing

Bodemafdekking gebeurt niet in een korte tijd en moet altijd zorgvuldig gebeuren om schade aan de constructie van het gebouw te voorkomen:

  1. 1. in deze context is de eerste stap het controleren van het substraat om er zeker van te zijn dat het geschikt is voor de betreffende coating en dat er geen gevolgschade kan optreden.
  2. 2. voor het verzegelen moet de vloer grondig gereinigd en eventueel opgeruwd worden zodat hij 100% van de vloercoating kan opnemen.
  3. 3. een goede coating wordt meestal in meerdere lagen aangebracht, zodat er geen vlekken overblijven en er geen ongelijkmatig werk wordt uitgevoerd