Filter tonen

Praktisch vloeregalisatiemiddel voor langdurig bruikbare vloerbedekkingen

De dagelijkse stress veroorzaakt door schoeisel, meubilair en structurele invloeden kan op lange termijn ook schade toebrengen aan vloerbedekkingen van hoge kwaliteit. Daarom is het des te belangrijker om aandacht te besteden aan een correcte installatie. Vooral de voorbereiding van de ondervloer speelt een belangrijke rol. Dit is de beste manier om spanningsgerelateerde scheuren en bobbels te vermijden. Met de juiste egalisatiemiddelen of vloeregalisatiemiddelen uit ons assortiment kun je een egale en veerkrachtige ondergrond garanderen. Meer informatie

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 47 in totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 47 in totaal

Waar worden egalisatiemiddelen voor gebruikt?

Er zijn verschillende redenen om egalisatiemiddel te gebruiken:

  • - Een van de meest voorkomende is de geplande installatie van vloerbekleding op oneffen ondervloeren. Deze moeten van tevoren worden geëgaliseerd en oneffenheden moeten optimaal worden geëgaliseerd. Afhankelijk van de toepassing zijn er egalisatiemiddelen op basis van cement, gips of kunstharsen verkrijgbaar.
  • - Een vloeibaar vloeregalisatiemiddel is ideaal voor het egaliseren en nivelleren van licht oneffen vloeren. Als daarentegen grotere hoogteverschillen of krommingen moeten worden geëgaliseerd, is een relatief dik aangebrachte dekvloer het geschikte product.
  • - Voor kleine reparaties van putjes en beschadigde plekken wordt een stabiel vulmiddel aanbevolen dat ook op muren of plafonds kan worden gebruikt.
  • - Maar vloeregalisatiemiddel is niet alleen geschikt voor egaliseren en nivelleren, maar ook voor een gelijkmatig ontwerp van het absorptievermogen van de ondervloer.

Vloeregalisatie voor elke behoefte - in het bauchemie24-assortiment

Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan egalisatiemiddelen voor tal van binnen- en buitentoepassingen. Naast zeer vloeibaar calciumsulfaat dunne dekvloeren hebben we ook zelfnivellerende, snelhardende vloeregalisatiemiddelen met laagdiktes van 1-10 mm of 2-30 mm in ons assortiment. Daarnaast hebben we cementgebonden lichtgewicht egaliseermiddelen op voorraad met verschillende eigenschappen, zoals contactgeluidisolatie en thermische isolatie. Voor houten ondergronden biedt bauchemie24 egaliseermiddelen voor hout. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor snel uithardende epoxyhars en fabrieksmatig gedroogde mortel voor berijdbare betonnen ondergronden, zoals