Filter tonen

PU-schuim

Kort voor de voltooiing van een bouwproject is het noodzakelijk om alle lekken in het gebouw te dichten.
PU-schuim wordt hiervoor gebruikt en staat ook bekend als montageschuim, pistoolschuim, kozijnschuim, hechtschuim, bouwschuim, isolatieschuim, vulschuim, putschuim of isolatieschuim.
De algemene naam PU-schuim is afgeleid van de chemische productie van dit middel, dat gebaseerd is op polyurethaan.
Speciaal voor jou hebben we een selectie gemaakt van de beste producten in deze categorie. Meer informatie

Aflopende richting instellen
24 artikel(en)
Aflopende richting instellen
24 artikel(en)

Gebruik van PU-schuim

Bij montageschuim wordt het ook wel schuimen genoemd. Het is verkrijgbaar als variant met één of twee componenten, afhankelijk van waar je het voor nodig hebt.
Het dient dan als isolatiemateriaal en voorkomt luchtuitwisseling op anders lekkende plekken, wat vooral bij het raam erg belangrijk is. Dit voorkomt de vorming van zogenaamde koudebruggen.
Daarom wordt het bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van ramen en het bevestigen van deurkozijnen. Eenvoudig aanbrengen en laten uitharden, dan is PU-schuim bestand tegen vele invloeden van buitenaf.
Speciaal goed schuim wordt bijvoorbeeld gebruikt in de civiele techniek op permanent vochtige plaatsen en beschermt daar tegen water.
PU-schuim beschermt niet tegen UV-straling.

PU_Schaum_zum_Abdichten_und_versiegeln_kaufen

PU-schuim in onze winkel

Met ons postorderbedrijf voor bouwmaterialen staat onze Bauchemie24-OnlineShop altijd voor kwaliteit in alle categorieën.
Daarom krijgt u de goederen rechtstreeks van de fabrikant. De combinatie van eenvoudige bediening en hoge kwaliteit zorgt er ook voor dat het montageschuim zowel commercieel als privé kan worden gebruikt.
Houd er bij het aanbrengen wel rekening mee dat PU-schuim heel sterk kan opzwellen. Je vindt verschillende soorten van dit schuim in ons assortiment.
Ze zijn bedoeld voor gebruik op verschillende ondergronden, maar alle schuimen zijn rotvrij en bestand tegen rotting.

PU-schuim - universeel toepasbaar

Zo zie je maar, het aanbod in onze winkel is groot en gevarieerd. De producten zijn universeel te gebruiken en bieden een oplossing voor elke lekkage.
Tegelijkertijd is goedschuim een zeer duurzaam product dat je zelfs na vele jaren niet hoeft te vernieuwen.