Filter tonen

Silicone - het betrouwbare afdichtingsmiddel

Wanneer je aan een nieuw bouwproject begint, is nauwkeurige planning essentieel.
De pasvorm van alle afzonderlijke onderdelen is bijzonder belangrijk in het ontwerp. Toch kunnen er steeds weer open voegen ontstaan. Hiervoor is een betrouwbare afdichtingskit nodig.
De zogenaamde siliconenkit is ideaal. Het dicht elke opening veilig af en daarom hebben we ook een selectie van dit materiaal in ons assortiment opgenomen. Meer informatie

Aflopende richting instellen
20 artikel(en)
Aflopende richting instellen
20 artikel(en)

Speciale siliconen voor verschillende toepassingen

De volledig chemisch geproduceerde siliconenkit kan op verschillende oppervlakken worden gebruikt. Je moet er echter op letten dat je het juiste product gebruikt, want er zijn een paar verschillen tussen de afzonderlijke soorten siliconen.
Zo zijn er bijvoorbeeld neutrale en universeel toepasbare sanitaire siliconen en siliconenkit met speciale eigenschappen, zoals een schimmelwerende functie.
Het verliest ook zijn elasticiteit niet en is bestand tegen veroudering. De hoge hechting en weersbestendigheid zorgen er ook voor dat je na het afdichten van de voegen jarenlang geen nieuwe sanitaire silicone hoeft te gebruiken.

Silikon_und_Dichtstoffe_bestellen

Siliconenkit in onze winkel

Al vele jaren zijn wij bij bauchemie24 een hoogwaardig postorderbedrijf voor bouwmaterialen met een assortiment van meer dan 3.500 artikelen van Duitse fabrikanten.
Bij ons krijgt u alleen de beste kwaliteit rechtstreeks van de fabrikant, dus we kunnen u verzekeren dat we aan uw eisen voldoen.
Je vindt bij ons geen afgeprijsde producten, maar wel een eerlijke prijs. Onze producten zijn geschikt voor zowel particulier als commercieel gebruik.
Dit geldt voor alle soorten siliconen.

Sanitaire silicone - Koop het nu!

Het assortiment sanitaire siliconen in onze bouwchemicaliënwinkel is even groot als gevarieerd. Je vindt er universele siliconen voor natte ruimtes, maar ook voor buiten en siliconen voor speciale oppervlakken, zoals natuursteen. Daarnaast vindt u in onze winkel voedingssiliconen, brandwerende siliconen, hoge temperatuur siliconen, zwembad siliconen en natuursteen siliconen.
De eenvoudige verwerking zorgt er ook voor dat iedereen het kan gebruiken zonder in te moeten leveren op de kwaliteit voor professioneel gebruik.