Filter tonen

Hechtprimer is essentieel voor de voorbereiding van het substraat

Wil je een muur verven of pleisteren? Dan is voorbereiding uiterst belangrijk om je werk veilig te maken en beter bestand tegen vocht, geuren of andere invloeden. Een manier om de ondergrond voor te bereiden is het gebruik van een hechtprimer, die je moet kiezen afhankelijk van de ondergrond en de omstandigheden ter plaatse.

Wij van bauchemie24.de hebben verschillende hechtprimers in onze online shop, zodat u goed uitgerust bent met alle benodigde materialen voor uw volgende bouw- of schilderproject. Als u vragen hebt of advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice, die u gedetailleerde informatie over het onderwerp primers zal geven en u ook specifieke productaanbevelingen zal doen. Profiteer nu van de voordelen van een hoogwaardige en effectieve hechtprimer en bestel deze via ons praktische shopsysteem. Meer informatie

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 25 totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 25 totaal

Belangrijke taken van een hechtprimer

Hechtprimer is essentieel als je werkt met een absorberende ondergrond met grote poriën. Door de ondergrond voor te bereiden met een hechtprimer kunnen zowel verf als pleister beter worden aangebracht en is de kans op afgebladderde of afgebladderde verf kleiner. Bovendien hoeft er minder verf te worden aangebracht omdat deze niet onnodig wordt geabsorbeerd door de ondergrond. Lijmprimers hebben ook een soort impregnerende en blokkerende werking, waardoor broze ondergronden worden versterkt. Ook vocht van buitenaf kan de ondergrond niet binnendringen. Ook jij kunt profiteren van het positieve effect van een hechtprimer en een geschikte versie bestellen in onze online shop. Voordat je de primer aanbrengt, moet je de ondergrond zorgvuldig reinigen en vuil, roest of andere vreemde voorwerpen verwijderen, zodat deze de hechtprimer beter kan opnemen.

De juiste mengverhouding van water en primer vind je op de verpakking en in de instructies van de fabrikant, zodat je onnodige wachttijden of een onzuiver primerresultaat voorkomt. Voor verdere tips en trucs op het gebied van hechtprimer staat onze deskundige klantenservice altijd klaar om je met raad en daad bij te staan. We horen graag van je.

Vind de juiste hechtprimer bij bauchemie24

Ben je op zoek naar een efficiënte en effectieve primer voor je schilder- of bouwwerk? Blader dan nu door ons assortiment en vind alle benodigde startmaterialen zodat je morgen al kunt beginnen met je bouwproject. Let bij het winkelen wel op het basismateriaal en de omgeving, want afhankelijk van de luchtvochtigheid, de structuur van de ondergrond en de eigenschappen van de ondergrond moeten verschillende primers worden gebruikt. Alleen zo kun je profiteren van een veilige en betrouwbare hechtprimer. Bekijk ook onze egaliseermiddelen, afdichtmiddelen en voegmiddelen en rust jezelf professioneel en efficiënt uit voor andere werkstappen. Profiteer bovendien van onze kortingsvoordelen voor particuliere klanten en van onze huidige promotieproducten, die je kunt kopen met kortingen tot 50%.