Filter tonen

Waterdichting van Weber om uw gebouwen te beschermen tegen vocht

In de bouw wordt waterdichting voornamelijk gebruikt om delen van gebouwen of faciliteiten te beschermen tegen binnendringend vocht. In particuliere huishoudens moeten samengestelde afdichtingen en voegafdichtingen worden aangebracht, vooral in badkamers, om te voorkomen dat vocht uit de lucht- en waterleidingen in de ondergrond en dus in de bouwconstructie dringt. Op deze manier kan het aanzienlijk beschadigd raken, omdat er schimmel, kalk of andere schadelijke stoffen worden afgezet. Waterschade, corrosie, uitbloeiingen en loslatende tegels behoren tot de gevolgen.

Bij bauchemie24 hebben we eersteklas waterdichtingsproducten van weber en andere fabrikanten op voorraad in onze online shop, zodat u uw bouwwerkzaamheden professioneel en nauwkeurig kunt uitvoeren en voltooien. Meer informatie

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 42 in totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 42 in totaal

Bescherm de constructie van het gebouw tegen vocht met waterdicht makende producten van Weber

Deitermann, Weber Broutin en maxit zijn drie bedrijven die gefuseerd zijn tot Saint-Gobain Weber GmbH en worden beschouwd als een van de meest succesvolle bouwmaterialenfabrikanten van het land. Weber waterdichtingsproducten staan bekend om hun betrouwbaarheid, toepassingsgemak en nauwkeurige technologie, zodat elke bouwmaatregel ter bescherming tegen vocht snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd. Weber waterdichting is ook enorm

  • - scheuroverbrugging
  • - flexibel
  • - oplosmiddelvrij
  • - bestand tegen chemicaliën en
  • - Troffel- en rolbaar.

Overtuig uzelf van de toepassings- en gebruiksvriendelijke afdichtingsslurries, samengestelde kitten, afdichtingstapes en voegbanden en bestel ze via ons eenvoudige shopsysteem. We kijken uit naar uw bestelling.

Waar moet ik speciaal op letten bij het afdichten van verbindingen en voegen?

Composietafdichting is essentieel, vooral in de badkamer en keuken, om de vloer en de muur te beschermen tegen binnendringend vocht. Maar waar moet je vooral op letten bij dit bouwproject?

In principe moeten alle zones met een matige tot zware blootstelling aan vocht worden afgedicht. Vooral de wandoppervlakken in bad en douche moeten nauwkeurig worden afgedicht met afdichtingstape, afdichtingsmelk en accessoires. Besteed aandacht aan de overgang tussen wand en vloer en aan de overgang tussen verschillende bekledingen. Voor de vloerrand en de hoeken raden we ons afdichtbandsysteem van Weber aan, dat elementen biedt voor de bewegings- en hoekvoegen en voor de aansluitvoegen.

Krijg individuele kortingen op Weber waterdichting

Wil je maxit of weber kit bestellen voor je natte cel? Dan bent u bij bauchemie24 aan het juiste adres. Bestel de eersteklas bouwmaterialen via ons praktische shopsysteem en profiteer van onze individuele productkortingen voor particulieren. Vanaf een aankoopwaarde van 500 euro ontvangt u minstens 2% korting op uw gehele aankoop, die procentueel toeneemt met uw uiteindelijke bestelwaarde. In totaal kunt u tot 6 % korting krijgen op waterdichtingsproducten van Weber. Er zijn ook speciale kortingen beschikbaar voor bedrijven in de bouwsector. Neem hiervoor nu contact op met onze klantenservice en vraag eenvoudig naar onze aanbiedingen. Maar je kunt de speciale kortingen ook bekijken door je gewoon te registreren en zo meer te weten te komen over ons productassortiment en ons prijsbeleid.