Filter tonen

Producten voor arbeidsveiligheid in het dagelijks leven

Of het nu gaat om professionele beroepen, de industrie of doe-het-zelvers: veiligheid op het werk maakt deel uit van elke bouwplaats.

Elke activiteit vereist individuele beschermingsmaatregelen en producten voor arbeidsveiligheid, zoals slijtvaste werkkleding, beschermende werkhandschoenen, veiligheidsschoenen, gehoorbescherming of visuele en ademhalingsbescherming. Deze zijn niet alleen wettelijk voorgeschreven voor bepaalde activiteiten, maar leveren ook een belangrijke bijdrage aan een veilige werkomgeving voor kleinere knutselactiviteiten thuis. Want maar al te vaak gebeuren er ongelukken tijdens het klussen omdat het potentiële gevaar verkeerd werd ingeschat en de juiste voorzorgsmaatregelen voor arbeidsveiligheid niet werden genomen. Daarom vind je op www.bouwchemie24.nl een ruime keuze aan hoogwaardige werkveiligheidsproducten. Meer informatie

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 51 totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 51 totaal

Producten voor arbeidsveiligheid bij het lassen

Arbeidsveiligheid voor doe-het-zelvers en professionals

Of u nu een doe-het-zelver of een professional bent, veiligheid op het werk is voor beide een punt van aandacht. In onze bauchemie24 online shop vindt u daarom een breed scala aan producten waarmee u veilig kunt werken. Van hoogwaardige beschermende werkhandschoenen voor diverse werkzaamheden tot snel te gebruiken wegwerphandschoenen en veiligheidsbrillen voor oogbescherming tot snelverband, desinfectiemiddelen en handbeschermingsschuim: wij bieden alles wat de veiligheidsomstandigheden op uw werkplek nog beter maakt. Wij vertrouwen op de hoogwaardige arbeidsveiligheidsproducten van beko, die zich kenmerken door een uitstekende verwerking en bijzonder resistente materialen.

Veiligheidsharnas en valbeveiliging

Of het nu in de bouw op steigers is of bij het monteren van onderdelen in de fabriek: betrouwbare bescherming tegen een val is altijd nodig zodra er op grotere hoogte gewerkt moet worden. Met het beko valharnassysteem van 15 meter ben je optimaal uitgerust voor dergelijke werkzaamheden. Het harnas is goedgekeurd voor zowel verticaal als horizontaal gebruik en biedt dus perfecte veiligheid voor werkzaamheden op plaatsen waar valgevaar bestaat. Het heeft ook alle veiligheidsrelevante goedkeuringen volgens EN 363 en wordt geleverd met een harnas, valstopapparaat en praktische uitrustingstas. Naast een gebruiksaanwijzing worden ook de nodige inspectieboekjes meegeleverd voor langdurig veilig gebruik en goed onderhoud.

Bestel veiligheidsproducten bij bauchemie24

U kunt onze producten voor arbeidsveiligheid gemakkelijk online bestellen en zo snel mogelijk bij u thuis of op kantoor laten bezorgen. Selecteer gewoon de gewenste artikelen, plaats ze in het winkelmandje en voltooi het bestelproces door je adres en betaalmethode in te voeren. Voor klanten binnen Duitsland worden de verzendkosten al kwijtgescholden vanaf een bestelwaarde van 500 €. Geregistreerde klanten krijgen aantrekkelijke kortingen.