Filter tonen

Patroonpers, skeletgeweer en patroongeweer

Patroonpersen / accukitpersen / NBS-pistolen voor PU-schuim

Patroonpersen, patroonpistolen en skeletpistolen zorgen voor de perfecte dosering van bouwmaterialen zoals siliconen, bitumen of andere afdichtingsmiddelen. Meer informatie

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 45 in totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 45 in totaal

Hiermee kunt u comfortabel, effectief en vooral snel werken. Of ze nu alleen worden gebruikt om een losse tegel op de badkamervloer te bevestigen of om een hele bitumenvoeg te zetten, met de persen en pistolen uit onze bauchemie24 online shop kunnen lijmen, kitten of pistoolschuim eenvoudig en nauwkeurig worden aangebracht. De robuuste en stabiele productie maakt ze tot een altijd gebruiksklare metgezel die een veilige en comfortabele lijn garandeert. Maak eenvoudig online kennis met onze verschillende modellen persen en pistolen.

Patroonpers voor het aanbrengen van verschillende kitten

Hoogwaardige patroonpersen en skeletpistolen

Bijna net zo groot als het aanbod aan verschillende lijmen en kitten is het aanbod aan patroonpersen en skeletpistolen waarmee deze stoffen worden verwerkt. Wat nauwelijks verschil maakt voor doe-het-zelvers die af en toe een pers gebruiken, is des te belangrijker voor professionals, bijvoorbeeld in de sanitairsector of in de wegenbouw: de kwaliteit van de patroonpers en het gebruik ervan.

Deze moet gemakkelijk te bedienen zijn, zodat je vingers en handen niet te veel inspanning moeten leveren om het werkmateriaal gelijkmatig te verdelen. Vooral bij het voegen is rustig en moeiteloos werken belangrijk, omdat de correctiemogelijkheden bij deze activiteit beperkt zijn. Materiaalverbruik speelt natuurlijk ook een rol en biedt een niet te onderschatten besparingspotentieel in de professionele sector.

Batterij-afdichtpistolen en NBS-pistolen

Een snoerloze kitpers maakt het werk veel gemakkelijker en wordt vooral aanbevolen voor grotere klussen. Hij is geschikt voor het verwerken van lijmen en kitten uit zowel patronen als foliezakken en zorgt voor een optimaal werkresultaat door de constante knijpkracht en instelbare voedingssnelheid. NBS-pistolen, bijvoorbeeld van Beko, vergemakkelijken het snelle en efficiënte gebruik van PU-schuim of andere kitten.

Dankzij het precieze ontwerp van de spuitmond kan de schuimafgifte optimaal worden geregeld, waardoor ongecontroleerd sproeien wordt voorkomen. Dankzij een speciale antikleefcoating kunnen de pistolen ook bijzonder snel worden gereinigd, waardoor het verbruik van PU-reiniger tot een minimum wordt beperkt.

Persen en geweren bij bauchemie24

In onze bauchemie24 shop bieden we een breed scala aan verschillende patroonpersen, skeletpistolen en patroonpistolen die zowel door ambitieuze doe-het-zelvers als professionele vakmensen gebruikt kunnen worden. Selecteer eenvoudig online het juiste model en bestel het bij u thuis of op kantoor. Maak ook kennis met onze aantrekkelijke kortingen voor professionele bedrijven.