Filter tonen

Zwembadchemie voor grondig zwembadonderhoud

Een zwembad is een echte zegen, vooral in de warme zomermaanden. Hete temperaturen, een hoge luchtvochtigheid en de zon op haar hoogtepunt: wat is er lekkerder dan op dit moment in het koele water te springen? Maar om ervoor te zorgen dat het zwemavontuur ook een plezier wordt, is een grondige zwembadverzorging essentieel. Onvoldoende behandeling met algenwerende middelen, zwembadchloor & Co. kan leiden tot verontreiniging, bacteriën en algen, wat weer kan leiden tot slechte hygiëne en ziekte. Wij van bauchemie24.de weten hoe belangrijk hoogwaardige zwembadchemicaliën zijn en bieden eersteklas zwembadverzorgingsproducten aan in onze online shop. Bestel nu onze zwembadchloor-, algenbeschermings- en vlokmiddelpatronen van Bellaqua en reinig je privé- of bedrijfszwembad tot in de laatste kieren van algen, schimmels & Co. Meer informatie

Aflopende richting instellen
10 artikel(en)
Aflopende richting instellen
10 artikel(en)

Het zwembad schoon houden met de juiste zwembadchemie

Na verloop van tijd kunnen bladeren, insecten, huidschilfers en zonnebrandresten hun tol eisen in een zwembad. Om je zwembad kiemvrij en schoon te houden, zijn bepaalde onderhoudsproducten onmisbaar. Voor een grondige zwembadverzorging moet de pH-waarde van het water (meestal tussen 7,0 en 7,4) eerst goed zijn, omdat de meeste zwembadchemicaliën hun werking verliezen bij een verkeerde pH-waarde. Je kunt de chemische waarde van je zwembadwater regelen met een pH-lifter of -verlager. Voor zwembadreiniging zijn chloormiddelen een goede keuze, bijvoorbeeld in de vorm van korrels of tabletten. Tegen algen, die de perfecte voedingsbodem vormen voor schimmels en bacteriën, zijn speciale algenwerende middelen, zogenaamde algiciden, nuttig. Troebel water kan daarentegen worden aangepakt met een vlokmiddel, zoals de vlokmiddelpatronen van Bellaqua.

Zwembadchemicaliën van Bellaqua - voor eersteklas zwembadreiniging

De zwembadchemicaliën van Bellaqua zijn optimaal om je geliefde buitenzwembad hygiënisch en schoon te houden en gezondheidsrisico's te vermijden. De zwembadverzorgingsproducten van Bellaqua zijn optimaal op elkaar afgestemd en behouden de waarde van je zwembad dankzij een eenvoudige maar professionele toepassing. Zorg nu voor een onberispelijke waterhygiëne in je zwembadsysteem door te vertrouwen op de hoogwaardige merkproducten. Vanaf een bestelwaarde van 250 euro profiteer je van onze gratis verzendservice. Bovendien ontvangen zowel particuliere klanten als geregistreerde gespecialiseerde bedrijven individuele kortingen en aanbiedingen in onze online shop, die je eenvoudig en vrijblijvend kunt aanvragen via ons contactformulier. Als je meer wilt weten over de eigenschappen van Bellaqua Poolchemie, neem dan contact op met onze betrouwbare klantenhotline of stuur ons een e-mail. We kijken ernaar uit van je te horen!