Filter tonen

Voegvullers, boren en schuursponzen - Accessoires voor renovatiewerkzaamheden

Bouw- en renovatiewerkzaamheden moeten altijd nauwkeurig en met de juiste bouwmaterialen worden uitgevoerd. Anders kan het weefsel van het gebouw beschadigd raken, wat op lange termijn de waarde van het gebouw vele malen vermindert. Vermijd dit scenario en investeer in hoogwaardige accessoires en gereedschappen voor professionele renovatie- en bouwwerkzaamheden. Je hebt bijvoorbeeld een vlakspatel nodig om voegen of gaten te dichten, terwijl je niet zonder een lijmspatel kunt wanneer je lijm aanbrengt. Schuursponzen zijn dan weer ideaal voor het bewerken van ondergronden. Kijk nu rond in ons assortiment en laat onze vriendelijke klantenservice je deskundig advies geven over het juiste gereedschap. Je kunt ons ook vragen stellen via ons handige contactformulier of door ons een e-mail te sturen. We zullen je vraag zo snel mogelijk behandelen. Lees meer

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 168 in totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 168 in totaal

Voegspatel en schuursponzen in praktisch setformaat

In de bouw zijn er voor elke taak en voor elke werkstap speciale gereedschappen die essentieel zijn voor professionele kwaliteit en duurzaamheid. Je hebt bijvoorbeeld zogenaamde voegenvullers nodig voor de gelijkmatige en gladde verdeling van kit op oppervlakken. Bij Bauchemie24 bieden we eersteklas voegenvullers van flexibele kunststof in een praktische set van vier. Met hun verschillende vormen en profielen kunt u werken op verschillende oppervlakken zoals hoeken, groeven of gaten en blijven ze dus flexibel en altijd voorbereid. Ook verkrijgbaar in een praktische set zijn onze hoogwaardige schuursponzen, die geschikt zijn voor zowel droog als nat schuren. De vormvaste sponslichamen kunnen worden gebruikt voor het schuren van zowel gladde oppervlakken als scherpe randen en bieden verschillende korrels (60, 100, 180) voor schuurresultaten van verschillende sterkte.

Koop joint filler & Co. tegen lage prijzen bij de Bauchemie24-Shop

In de Bauchemie24 online shop kunt u profiteren van onze expertise en onze hoge kwaliteitsnormen. Ook voordelig zijn onze speciale kortingsaanbiedingen voor particuliere klanten en geregistreerde vakbedrijven. Zowel particuliere klanten als geregistreerde vakbedrijven ontvangen individuele kortingen en aanbiedingen in onze online shop, die u eenvoudig en vrijblijvend kunt aanvragen via ons contactformulier.

Particuliere klanten profiteren van onze slimme kortingen vanaf een goederenwaarde van 500 euro. Bovendien vind je extra aanbiedingen en koopjes in onze categorie "Promotionele producten". Verder kun je profiteren van onze flexibele betaalmethoden en ons 14-dagen herroepingsrecht, die staan voor veilig en betrouwbaar online winkelen.