Filter tonen

Kwasten, penselen en verfrollers voor professioneel schilderwerk

Voor het schilderen van muren zijn de juiste kwasten, oppervlakteborstels of verfrollers onmisbaar. Onder andere hoekkwasten worden gebruikt voor hoeken, kleine retouches en fijn werk, terwijl grote oppervlakteborstels of kwasten uitermate handig zijn voor grote en brede muren. Op deze manier kun je efficiënt en comfortabel aan je muren werken en bespaar je kostbaar werk. Kijk nu rond in onze online shop en bestel de nodige accessoires zoals roerhoutjes, maatbekers, afplakband en verfkwasten voor je schilderwerk. Neem ook een kijkje bij onze RAL-kleuren en laat uw gewenste kleurtint snel en eenvoudig mengen. Bij Bauchemie24 hebben we eersteklas schildergerei en primerformules in ons assortiment, die optimaal zijn voor de voor- en nabewerking van je nieuwe designwand. Meer informatie

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 99 totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 99 totaal

Kwasten, penselen en verfrollers voor professioneel schilderwerk

Voor het schilderen van muren zijn de juiste kwasten, oppervlakteborstels of verfrollers onmisbaar. Onder andere hoekkwasten worden gebruikt voor hoeken, kleine retouches en fijn werk, terwijl grote oppervlakteborstels of kwasten uitermate handig zijn voor grote en brede muren. Op deze manier kun je efficiënt en comfortabel aan je muren werken en bespaar je kostbaar werk. Kijk nu rond in onze online shop en bestel de nodige accessoires zoals roerhoutjes, maatbekers, afplakband en verfkwasten voor je schilderwerk. Neem ook een kijkje bij onze RAL-kleuren en laat uw gewenste kleurtint snel en eenvoudig mengen. Bij Bauchemie24 hebben we eersteklas schildergerei en primerformules in ons assortiment, die optimaal zijn voor de voor- en nabewerking van je nieuwe designmuur.

Naast kwasten, verfrollers & co.

Als je een muur wilt schilderen, zijn een kwast en een verfroller onmisbaar. Maar er zijn ook andere schildersbenodigdheden die niet mogen ontbreken: Elke professionele schilder heeft bijvoorbeeld schilderstape nodig om lichtschakelaars, stopcontacten of plinten af te plakken. Als deze maatregel wordt weggelaten, kan het resultaat onaangename kleurspatten zijn op de witte elektronische fittingen en de mooie decoratieve en plinten.

Ook onvervangbaar is een lichte houten roerstaaf, waarmee je de verf in de emmer grondig kunt roeren. Deze stap is nodig omdat er een aantal verfdeeltjes op de bodem van de pot kunnen neerslaan. Investeer ook in een maatbeker en een pasta-emmer als je behangplaksel wilt mengen.

Kwasten, verfrollers en verfkwasten - hoogwaardige schildersaccessoires bij Bauchemie24

Wij van Bauchemie24 weten hoe belangrijk hoogwaardige accessoires zijn voor nauwkeurig en effectief schilderwerk. Daarom hebben wij eersteklas schildersgerei zoals kwasten, verfrollers of platte kwasten in ons assortiment, die naast de verf de basis vormen voor de succesvolle realisatie van uw schilderprojecten. Neem nu contact op met onze vriendelijke klantenservice en laat je uitgebreid adviseren over onze verf en verfproducten.

Je ontvangt dan een niet-bindende offerte. Je hebt ook de mogelijkheid om ons een e-mail te sturen op info@bauchemie24.de of via ons praktische contactformulier. Voor nieuws of actuele aanbiedingen kunt u zich ook aanmelden voor onze informatieve nieuwsbrief, die u op elk moment via onze website kunt opzeggen.