Filter tonen

Primers, lagedrukspuiten en spuitflessen - nuttige accessoires voor afdichtmiddelen en lijmen

In de bouw moeten voegen, groeven en scheuren vakkundig worden gelijmd en afgedicht om het bouwweefsel niet in gevaar te brengen. Voor een professionele afdichting is daarom hoogwaardig gereedschap zoals een lagedrukspuit of speciale spuitflessen onontbeerlijk. Wij van Bauchemie24 weten hoe belangrijk hoogwaardige bouwmaterialen en gereedschappen zijn voor vlekkeloze bouwwerkzaamheden. Kijk daarom eens goed rond bij onze voorstrijkmiddelen, spuitflessen, patroonpunten of uitvlakmiddelen en bestel vervolgens jouw set eersteklas bouwmaterialen en gereedschap. Als je vragen hebt of specifiek advies nodig hebt, kun je altijd contact opnemen met onze gratis servicehotline. Je kunt ook ons praktische contactformulier gebruiken of ons een e-mail sturen. We zullen je aanvraag zo snel mogelijk behandelen. Meer informatie

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 95 in totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 95 in totaal

Gladstrijkmiddel en opvulmateriaal voor gemakkelijke voegafdichting

Het afdichten van voegen is geen eenvoudige zaak. Naast een geschikte kit heeft u meestal ook geschikt opvulmateriaal en een goed egalisatiemiddel nodig, zodat het voegoppervlak sneller uithardt en de kit gemakkelijker glad te strijken is. Het egalisatiemiddel uit onze beko online shop zorgt voor een soepele en mooie voeg met een glad oppervlak en zuivere randen die perfect harmoniëren met de tegels. Uiteindelijk is een gladde en rechte voeg uiterst belangrijk voor het algehele uiterlijk en voor de afdichting van het bouwweefsel tegen vochtschade.

Vulmateriaal is ook belangrijk bij het afdichten van voegen om een driezijdige hechting te voorkomen. Het is niet ongewoon dat voegen met te veel kit worden bespoten, waardoor de kit aan de ondergrond hecht. Het resultaat is onvoldoende bewegingsruimte voor het vulmateriaal, waardoor de voeg kan scheuren. Voorkom dit probleem door je voegen op te vullen met een geschikt opvulmateriaal uit onze online shop.

Bestel spuitflessen en patroonhouders goedkoop bij Bauchemie24

Voor een gelijkmatige verdeling van egalisatiemiddelen, coatingverwijderaars of reinigingsconcentraat zijn spuitflessen en lagedrukspuiten uiterst nuttig. Voor een fijne en precieze toepassing van afdichtmiddelen zijn patroonpunten daarentegen onmisbaar. De producten uit onze online shop zijn ook uitgerust met een extra dop, zodat je ze naar wens kunt openen en sluiten. Ontdek nu het juiste gereedschap voor je bouwproject en bestel het dan via ons praktische shopsysteem, dat je verleidt met tal van kortingen en aanbiedingen. Profiteer van onze kortingsaanbiedingen voor geregistreerde bedrijven en particulieren of bekijk onze promotieproducten. Ook voordelig zijn onze flexibele betaalmethoden en onze korte levertijden. Dankzij onze samenwerking met hoogwaardige bezorgdiensten zoals DHL, dpd of Dachser ontvang je je bestelde goederen binnen de kortste keren.