Filter tonen

Reiniging & Montage met Ontvetter, Uitloogmiddel & Co.

Om professioneel te kunnen behangen en schilderen of om spiegels en glaselementen te bevestigen, is niet alleen de juiste verf of de juiste lijm nodig. Ontvetter en uitloogmiddel kunnen onder bepaalde omstandigheden ook worden gebruikt om vettig vuil van de ondergrond te verwijderen. Op deze manier verbeter je de hechting van de ondergrond en zorg je ervoor dat montagelijmen & co. hun volle effect ontwikkelen. Wij van Bauchemie24 weten hoe belangrijk de juiste ontvetters of uitloogmiddelen zijn voor een grondige voorbehandeling van gelakte oppervlakken. Bestel nu de hoogwaardige reinigings- en montagemiddelen van Sycofix en geef je muren een professionele en langdurige afwerking. Lees meer

Aflopende richting instellen
8 artikel(en)
Aflopende richting instellen
8 artikel(en)

Ontvetter, uitloogmiddel en speciale reiniger voor het reinigen van substraten

Een vetvrije, schone, stroeve en hechtende ondergrond is essentieel voor het aanbrengen van verf en kunststof elementen. Om je muur of vloer professioneel schoon te maken en verf- en vernisresten te verwijderen, kun je speciale reinigers, ontvetters of uitloogmiddelen gebruiken. Je kunt deze het beste mengen in een plastic bakje en de afgewerkte oplossing vervolgens aanbrengen met een borstel, spons of plafondborstel. Ga na een korte reactiefase over het behandelde oppervlak met helder water. Je kunt ook onzuiverheden in de oude coatings verwijderen met nat schuurpapier. Vergeet bovendien niet om je gereedschap aan het einde met water schoon te maken, want resten kunnen het materiaal beschadigen en het onbruikbaar maken.

Bevestig glas, pleisterwerk of metaal stevig met montagelijm en powerlijm

Nadat je je oppervlak grondig hebt gereinigd, helpt montage- of powerlijm om plastic, metalen of glazen elementen stevig vast te maken. Maar montagelijm is ook geschikt voor het afdichten van vensterbanken of wastafels. Vanaf een bestelwaarde van 250 euro profiteer je van onze gratis verzendservice. Bovendien ontvangen zowel particuliere klanten als geregistreerde vakbedrijven individuele kortingen en aanbiedingen in onze online shop. Ook voordelig zijn onze flexibele en gerenommeerde betaalmethoden, die samen met ons 14-dagen herroepingsrecht snel en veilig online winkelen mogelijk maken. Meld je ook aan voor onze informatieve en gratis nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws en aanbiedingen van bauchemie24. Onze vriendelijke klantenservice staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en advies te geven. We horen graag van u!