Filter tonen

Piepschuimlijm, verfverwijderaar, raamkit & Co. voor professionele reparaties

Renovatie- en reparatiewerkzaamheden vereisen niet alleen het juiste gereedschap, maar ook de juiste bouwchemicaliën om schade aan de bouwstructuur te voorkomen. Wij van bauchemie24.de hebben eersteklas bouwproducten in ons assortiment, waarmee u uw gevels en vloeren professioneel kunt renoveren en repareren. Meer informatie

Aflopende richting instellen
14 artikel(en)
Aflopende richting instellen
14 artikel(en)

Nu ontdekken

  • Renovatie en polystyreenlijm
  • Verfverwijderaar
  • Stopverf
  • Houtplamuur
  • Gelijmde muurverf
  • Dispersieverf
  • Verspreid limoen of
  • Roestbescherming en penetratiemiddel

en de kwaliteit van uw bouwmateriaal effectief te verbeteren. Neem voor specifieke productaanbevelingen of advies gewoon contact op met onze servicehotline of stuur ons een e-mail. Onze getrainde en vriendelijke gespecialiseerde medewerkers staan altijd voor u klaar.

Bevestig decoratieve of isolerende panelen met renovatie- en polystyreenlijm.

Een deel van de renovatie- en herstelwerkzaamheden bestaat onder andere uit het bevestigen van polystyreen en isolatieplaten. Onder andere de hoogwaardige polystyreenlijm van Sycofix, die een hoge begin- en eindsterkte heeft, is geschikt voor een veilige verlijming. De ondergrond moet echter absorberend, droog en stof- en vetvrij zijn voor een succesvolle verlijming. Neem hiervoor een kijkje bij onze ontvetters en bijtende middelen en verwijder al het overtollige vuil en verfresten van je muren en vloeren. Breng vervolgens Sycofix Styrofoam Adhesive gelijkmatig aan op de ondergrond met een getande spaan en druk het te verlijmen materiaal lichtjes aan op het lijmbed. Wacht tussen de 24 en 48 uur voordat je begint met schilderen, behangen of plamuren. De renovatielijm heeft deze tijd nodig om volledig te drogen en zijn volle effect te ontwikkelen.

Goed afdichten en voegen met onze raam- en houtplamuur

Wil je je houten ramen of houten deuren professioneel afdichten? Vertrouw dan nu op de raam- of houtplamuur van Sycofix en bescherm raamnaden, barsten, groeven of gaten tegen water of tocht. Daarnaast kan je onze houtplamuur ook gebruiken voor restauratiewerken aan houten meubelen. De te behandelen oppervlakken moeten stevig, schoon en droog zijn voordat je ze behandelt met Sycofix hout- of raamkit. Voegen en groeven kun je het beste behandelen met een spatel of schraper. Eenmaal volledig droog kun je de Sycofix houtplamuur doorboren, beitsen, schuren of lakken. De laatste stap is zelfs verplicht bij gebruik buitenshuis. De Sycofix raamkit kan na ongeveer 4 tot 8 weken worden overschilderd voor een optimale uitharding. Voor het overschilderen raden we alkydhars hoogglanslakken op basis van oplosmiddelen aan.