Filter tonen

Van schimmelverwijderaar tot behangverwijderaar: prepareer- en primeermiddelen

Een kamer opnieuw inrichten kan meer of minder tijdrovend zijn, afhankelijk van de grootte van het huis of de flat.
Het vereist een goede voorbereiding met een diepe grondverf voordat het echt van start kan gaan, zodat er in de loop van de tijd niets misgaat en je je uiteindelijk veel comfortabeler voelt binnen je eigen vier muren. Meer informatie

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 50 in totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 50 in totaal

Schimmelwerende verf en meer op bauchemie24.de

Om goed voorbereid te zijn op behangen en schilderen en om zonder problemen aan de slag te gaan, moet je goed voorbereid zijn. Daarom hebben wij de juiste producten voor je om je "frisse muren" project goed te beginnen. Zo zijn er verfafbijtmiddelen en behangverwijderaars om het oude behang of de resterende verf gemakkelijk te verwijderen. De primers zijn allemaal kleurloos, maar hebben verschillende effecten. Terwijl een klassieke grondverf eenvoudig maar effectief zijn taak als onderlaag vervult, heeft antischimmelverf als extra effect dat het voorkomt dat schimmel groeit. Vooral in vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer kan zo'n schimmelverwijderaar heel nuttig zijn.

Bestel eenvoudig primer en voorbereiding

Van afbijtmiddel tot grondverf - zo gaat u te werk

Het aanbrengen van onze producten kan door iedereen worden gedaan. Als je nog resten op de muur vindt, verwijder deze dan eerst met verfafbijtmiddel en behangverwijderaar, zodat je nu een schoon oppervlak hebt. Verf vervolgens de primer van je keuze op de muur als een verf. Je moet zelf beslissen welke diepe primer je gebruikt, er is geen verschil in de toepassing tussen antischimmelverf en conventionele primers.

Schilderen met Bauchemie24

Met onze producten voor bouwchemicaliën ben je goed voorbereid als je de volgende keer weer wilt behangen of schilderen. Van behangverwijderaar en verfafbijtmiddel om de muur voor te bereiden tot de verschillende primers zoals de speciale schimmelverwijderaars, alles wat je nodig hebt is inbegrepen.