Filter tonen

Gevelverf en binnenverf

Binnen of buiten: een nieuwe laag verf geeft elke muur een frisse uitstraling. Maar met de veelheid aan verschillende kleuren en samenstellingen is het vaak niet zo eenvoudig om het overzicht te bewaren. Lees meer

Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 88 in totaal
Aflopende richting instellen
1 tot 24 van 88 in totaal

Daarom hebben we hier een aantal tips op een rijtje gezet over hoe je gevelverf, binnenverf en muurverf kiest. Zo kunt u nog beter uw weg vinden in ons assortiment en precies die verf in huis halen die perfect past bij uw doeleinden en wensen. Bestel vervolgens eenvoudig online bij Bauchemie24 en wij leveren de gewenste producten binnen de kortst mogelijke tijd bij u af.

Farbe_fuer_Fassaden_und_Haeuser

Hoogwaardige gevelverf van novatic

Gevelverven moeten er niet alleen mooi uitzien en je huis een nieuwe glans geven, ze hebben ook een functionele waarde: ze beschermen het gebouw tegen schadelijke milieu-invloeden, het weer en vocht. Voor een optimaal resultaat is het raadzaam om de gevelbescherming te kiezen op basis van de onderliggende ondergrond.

Een thermisch geïsoleerde gevel vereist bijvoorbeeld een ander oppervlakteontwerp dan een conventionele buitenbepleistering. De verschillende novatic gevelverven in ons assortiment bieden daarom goede vuil- en waterafstotende en slijtvaste eigenschappen, ongeacht of ze worden aangebracht op pleisterwerk, beton of metselwerk.

De juiste binnenverf

Aan binnenverven worden vaak zeer uiteenlopende eisen gesteld: De verf moet een bijzonder hoge oppervlaktekwaliteit bieden, zuinig en dekkend zijn wanneer hij wordt aangebracht en natuurlijk uitstekend geschikt zijn voor de gezondheid. Al deze eigenschappen komen samen in de hoogwaardige interieurverven van novatic, die afhankelijk van de variant bijzonder slijtvast en ook zeer goed bestand tegen wassen zijn.

Voor zwaarder gebruikte oppervlakken is er ook de zeer dekkende en nat uitwasbare latexverf. Alle binnenverven kunnen ook worden gekleurd met de corresponderende effen kleur tot de gewenste tint.

Muurverf bij bauchemie24

In onze bauchemie24 online shop vindt u niet alleen een grote verscheidenheid aan gevel- en interieurverven, wij leveren ook vele andere speciale verven op een ongecompliceerde manier bij u thuis, bijvoorbeeld schilderkalk, schimmelwerende verf, dak- en plintenverf en decoratieve zwarte en isolerende verf. Selecteer gewoon de gewenste artikelen en bestel ze online. Vanaf een bestelwaarde van 250 euro profiteer je van onze gratis verzendservice. Bovendien ontvangen zowel particuliere klanten als geregistreerde gespecialiseerde bedrijven individuele kortingen en aanbiedingen in onze online shop.